Günaydınlar yine sabah kuşu uyandıerkenden kalkıp huzuru dinledim ve yine sizlerleyim.Bu gün çok güzel bir gün olacak inanıyorum ve gerçekten huzuru hissede bilmenin rahatlığını yaşıyorum.Şöyle bir çevreme bakıyorum ve şükrede bilecek nekadar çok şey göre biliyorum.Ankaranın havasına gök yüzüne baktığımda bulutlara evimin karşısındaki dut ağacının kollarını bana doğru uzatmasına arasıra da olmasına rağmen sesizliğe evimdeki bolluk ve berkete güzel çocuklarıma kendimi sağlıklı hissetmeme herşeye şükrediyorum vede sizlerei buduğum içinde çok şükrediyorum.
Ben buradan içimi okadar çok dökmüşümki bakıyorum da nekadar hafiflemişim .Açamadığım kapıları açıp kıramadığım kilitleri kırmışım .kendimle olan hesaplaşmada bana günlüğüm ayna tutmuş ve ben o aynadakileri gördükçe içimdeki hesaplaşmalar kendi paylarına düşeni aldılar ve sorunlarımdaki derinlikler azalmaya başladı.içimdeki kanayan ve nerde olduğunu bilmediğim yaralar durdu ve artık iyileşme yolunda artık acımıyor.Henüz geçmediler ama en azından iyileşiyorlar .Ben iyi oldukça beni yaralayan devler karşımda küçülüp bit kadar kalmaya başladılar.
Dün sitede Monage bir yazısını okudum çok güzeldive yaşadığım sorunların kaynağı annem beni hep eğer sevgisi ile sevdi .Eğer gücünün üstünde iş yaparsan seni severim .Eğer benim istediğim kişi ile evlenirsen ben mutlu olurum .eğer dediğimi yaparsan seni severim yapmazsan sevmem gibi bir sürü saçmalık .Bu yüzden beni sevmesinin benim için bir önemi kalmadı çüki ben çevremde beni böyle sevecek kişileri atık istemiyorum .Artık kimseden onayda istemiyorum.çünki artık rağmenli bir sevgi istiyorum her şeye rağmen sevmek ve sevilmek istiyorum .Herne yaşarsak yaşayalım ve ne olursa olsun herşeye rağmen bu ülkede yaşamayı seviyorum ve dilerim hep bu ülkede yaşarım.
canım hayalim hiç bir şeyi silmene gerek yok bunlarda hayatımızın bir parçası ve yaşıyoruz .Bende günlüğümü açtığımda böyle bir yazıya cevap vermekten pek hoşlanmıyorum .Açıyorum biraz zaman tanıyorum mesajı hemen cevaplamıyorum ama günlüğümde polemik konuları olsunda istemiyorum .Çünki burası benim sitedeki evim ve evime gelenle tartışmak gibi bir adatim yok benim evime herkim gelirse gelsin tartışmaktan hoşlanmam .buradada hoşlan mıyorum ben sadece içimden geçenleri yazıyorum .Beğenen beğenir beyenmeyen okumaz .Hiç tanımadığım veya az tanıdğım birinin benim hakkımda ne düşündüğü beni hiç ilgilendirmiyor.Ben buradan yanlış yaptıklarımıda yaza bilirim veya bana doğru gelen başkalarına yanlış gelebilir ama burası benim atış alanım ben atarım tutarım .Bazen göremediklerim olabiliyor konu hakkında sizlerin görüşleri bana görmediklerimi gösteriyor ve başka açılardan bakmamı sağlıyor.Bu yüzden herkesin yorumlarına önemveriyorum ve hepinizi çok seviyorum.Bizler buradan kusur aramaya gelmedik sadece tanımasakda insanlara güzeliki çift sözle bile olsa destek olmak çok hoş oluyor.En sıntılı anımızda hiç tanımadığımız birinden güzel bir söz bile duymak çok iyi geliyor ve hayata tutunmak için bir sebep oluyor.
Bu gün güzel bir gün ve hepimiz içinde güzel olacak .Dün Parisle ilgili bir belgesel seyrettim çok güzeldi adamlar kaldırımdan bile para kazanmasını biliyorlar.Benim güzel ülkemde okadar tarihle ve güzllikleri ile sınıfta kalmışız.Ruslar Volga nehrini turistik turlar yapıyorlar bizde kocaman Fırat ve Dicle nehirleri var ama nafile .Ben hemen gördüğüm şeyleri aaa bizde bunların alası var ve değerlendiremiyoruza geçiyorum .Benim tatil anlayışım elimde imkan olunca dünyayı gezmek .Bir otele girip yiyip içip yatmak değil veya otelin yıldızlarını saymak değil.Önce Gamze ile avrupayı dolaşmak istiyoruz .Yunanistan ,İtalya ,Fransa ,İngiltere ,Budapeşte ve Prag.Bir gün neden olmasın çekimlere devam ....Sonra bizim ülkemizden ,Ben öncelikle Konyayı görmek istiyorum .Mevlanın yaşadığı bir yerde onun mevkinde ki ruhu hissetmek istiyorum o enerjiyi yakalamak ve o hazzı yaşamak istiyorum .Buradn Mehmeti de çok kıskandığımı söyleyeyim .Çünki o Konyada yaşıyor ve istediğianda o huzuru yaşaya bilir.Sonra görmek istediğim şehir Mardin bütün medeniyetlerin içi içe yaşadıkları ve kaynaştıkları çok ilgiç bir şehir gündüz meazarlık gece gerdanlık diyorlar ve çok gizemli bir yer .Ayrıca henüz sağlıklı iken Nemrutada gitmek istiyorum.Bu günlük gezi planlarım bukadar Hepiniz sağlıçakla kalın .Yolunuz aydınlık ve açık olsun.