Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-08-2008, 12:30 PM   #30 (permalink)
comte
Moderator

Tesekkür: 3,394
828 Mesajinıza toplam 4,500 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
comte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Resimdeki Gizem

Alıntı:
mavifirca Nickli Üyeden Alıntı
Resimde tam olarak 11 yüz verilmis olabilir, ancak tesadüfi yüz görüntüleride cikmis olabilir. Ayrica yorumunuzu hic üstüme alinmiyorum, hemen kendimi iki saniyelik bir objeye bilmem ne icin telkin falan edecek bir insan degilim. Neden isin birde su tarafindan bakmayi denemiyorsunuz; üstünüze kahve döküldügünü farzedelim, kuruduktan sonra bu lekeler her insana göre farkli bir objeye benzetilecektir. Bu anlamda resim akademisindeki profesör, anlamsiz leke yada sekillere anlam yükleyip sergileme yetenegininde bazi insanlarda geliskin oldugunu ve sanatsal boyutta gözlem gücünü yükselttigi ve böyle olmasi gerektigini söylemisti.
Bir seye yorum getirmeden evvel daha farkli bakis acilarinida göz önüne alarak bir seyler söylemekte yarar var sanirim. Bunu yasinizin genc olmasina bagliyorum, yinede tesekkür ederim
Alıntı:
Cem_ Nickli Üyeden Alıntı
Ben bilincaltı hakkında ufak bi dipnot olarak bilgi vermiştim,yakın bir tarihte öğrendiğim bir bilgiyi forumdaki üyelerimizle paylaşmak istemiştim ama birçokkez olduğu gibi buradada yalnış anlamayı becerdiğiniz için teşekkürler

Bunu bir kapasite ve üstünlük meslesi haline getirmemek lazım.

Sonuçta bir oyun.

Birbirinizi kıracaksa silelim gitsin. super

comte isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla