Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-08-2008, 07:18 PM   #36 (permalink)
CeM
Çevirmen

CeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 424
421 Mesajinıza toplam 2,289 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
CeM has a spectacular aura aboutCeM has a spectacular aura aboutCeM has a spectacular aura about
Standart Ynt: Resimdeki Gizem

Alıntı:
mavifirca Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Cem_ Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
mavifirca Nickli Üyeden Alıntı
Resimde 15 yüz görülebliyor, sanirim daha fazla, büyütülüp uzaktan tekrar bakilsa daha fazla cikar herhalde
yok tam olarak 11 tane yüz çizilmiş 11 den fazla yüz görüyosanız bu beyninizin size oynadığı bir oyun olabilir,çünkü beynimiz görüntüye karşı çok duyarlı,eğer kedimizi 11 den fazla var diye telkinlersek 20 tane bile bulabiliriz şöyle bir örnek vereyim ben bi kere bi arkadaşımla dolaşıyodum (akşamdı)ileride bişey gördük ve ceset zannettik,yanına gittiğimizde kütük parçası olduğunu gördük ve özellikle askerde komandolara böyle göz yanılmalarına karşı sıkı bir eğitim verliyo diye duydum(gece yalnış birisini indirmesinler diye ) sonuç olarak toplam 11 tane yüz var arkadaşlar 11 den fazlası hepimizin farklı anlamlar çıkartabileceği objeler super
Sevgili cem,
Verdigin resimde zaten gercek yüzler yok, burada bir mantik hatasi yaptigini tam anlatamadim galiba. Grecek yüz degil zaten onlar. Senin ceset sandigin kütük gibi, bunlarda agac, toprak ve yaprak gibi seylerden olusuyor, Yani senin "beyninizin oynadigi oyun" dedigin ayni zamanda sanada oynuyor, cünkü gercek suret degiller.
Birde "her zaman yanlis anladigin gibi" DIYORSUN; askolsun yani, sasirtiyorsun beni, ne zaman yanlis anlasilmalarla karsi karsiya kaldim, hic hatirlamiyorum
Bu konuda yazdigim son yazi olacak bu, yinede bu ve benzeri calismalarin icin tesekkürler, bak sayende muhakeme gücümü birazda olsa bilemis oldum
Ben,beni kaç kez yalınış anladınız derken seni kastetmetim,oradaki çoğul eki başka üyelerle aramızda geçen sorunlardan kaynaklanıyor super ama şu konuya tarafsız bir biçimde bakacak birisi sanırım ki bana hak verecektir(tarafız olmalı) niye böyle söylüyorum çünkü benim o mesajdaki amacım biraz olsun bildiğim birşey varsa bilgi amaçlı insarla paylaşmaktı ama üstüme alınmadım demenize rağmen demekki üstünüze alınmışsınız ki direkt olarak bana böyle bir mesaj atmışsınız.Yani kısacası iyilik yaptım ama burnumdan geldi,neyse önemli değil eğer birilerini istemeden de olsa kırdıysam,ki öyle olmuş özür dilerim...ama şunu da belirteyim hayal ablanın da daha önce münümle aramızda geçen tartışmadan dolayı genelleme yapıp bana öyle bir mesaj yazmasına çok kırıldım.Herkese sevgilier eğer rahatsız oluyasanızda pm ile bana bildirin kendi yolama çekileyim çünkü gerçekten üyelerin bakış açısı değişti bana karşı,ben ne biçim insan bu dedirtmem arkamdan o yüzden çok boş bir mesele için böyle olmaması gerekirdi diye düşünüyorum herkese sevgiler.

ÖNYARGILARI YIKMAK ATOMU PARÇALAMAKTAN DAHA DA ZORDUR - PROF.DR ALBERT EINSTEIN
CeM isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla