Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-08-2008, 07:56 PM   #390 (permalink)
Mustang
Guest

Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

İlahi çocuk ben sana ne diyeyim .Bizler burada ne yaparsak yapalım bazı konuların hassasiyetine dokunmuyoruz sadece çünki küçücük bir söz yanlış anlaşılıyor.Elbette aramızda çok dindar arkadaşlarımızda vardır veya hiç inanmayanda .Bunlar bizi ilgilendirmiyor .Biz sadece kişsel gelişimlerimizi paylaşıyoruz.Ben hayatımın her döneminde Mevlanaya hayran oldum ve felsefesi hep beni kendine çekmiştir .Ben mevlanayı sadece türk yazarlardan değil yabancı yazarlardanda okudum ve hayranlığım dahada arttı.Bizler üç aşağı beş yukarı aynı ortak sorunları yaşayan bir toplumdan geliyoruz .Ben yaşım gereği ve içimdekileri halletmemden dolayı daha rahat anlata biliyorum.Buradanda yazmamdaki sebepte aynı şeyleri yaşayan insanların duygularını rahatça anlata bileceklerini göstermek.Çünki anne baba kutsal kişilerdir ya kimse onlar hakkında konuşamaz .Kötü bir şey söylersen cezalandırılırsın gibi şeyleri yıkmak için yazıyorum .Günlüğüme gelip yazı yazman beni memnun eder elbeteki birbirimizden öğrenecek çok şeyimiz vardır.yolumuz aydınlık ve açık olsun.