Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-08-2008, 08:21 PM   #38 (permalink)
CeM
Çevirmen

CeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 424
421 Mesajinıza toplam 2,289 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
CeM has a spectacular aura aboutCeM has a spectacular aura aboutCeM has a spectacular aura about
Standart Ynt: Resimdeki Gizem

Ben huzursuz ortamları hiç sevmem,insanlara dalaşan biri değilimdir ve bu tür olaylardan çok sıkılan birisiyim ama benim kırgınlığım,bariz bir şekilde yalnış anlaşılma var ve bence ilk uyarıyı mavifırçaya yapman gerekirdi diye düşünüyorum ya da ikimize birden.Zaten mavifırçanın o mesajına o açıklamayı yapma nedinimde gerçekten hiçkimseyi küçükdüşürmek,kapasite meselesi vs değildi.Aklımdan bile geçmedi sadece ufak bir bilgi vermekti bu konuya uygun bir biçimde hatta mavifırçadan veya genel anlamda "teşekkürler bilgilendirdiğin için" şeklinde bir mesaj bile bekliyodum ama dün akşam mavifırçanın o mesajını görünce şok oldum resmen ciddi söylüyorum gece uyuyamadım,bunun tek sebebi çok boş yere bir haksızlık gördüğümü düşündüğümdendir....Neyse aynı şeyleri tekrar tekrar söylemenin anlamı yok kimseye küsmedim,darılmadım ama gerçekten biraz kırıldım ayrıca konuyu da kilitlememek gerekiyo bence sonradan giren üyeler yazsın ben tekrar diyorum herkesden özür dilerim bi hatam varsa ve uzatmayalım

Bu Mavifırça Buda hayal abla için

ÖNYARGILARI YIKMAK ATOMU PARÇALAMAKTAN DAHA DA ZORDUR - PROF.DR ALBERT EINSTEIN
CeM isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla