Ynt: Mustang'in Rüzgarı Mehmet abicim,annem burada bir arkadaşımız din içerikli birşey yazmıştı,annemde sitede dini içerikli konuşmuyoruz fln diye söylemişti..Zaten konu kapandı,öyle büyütülecek birşeyde değildi zaten...Derya arkadaşımız bu lafın demokratik olmadığını söyledi...Sonra mesajlarda fln annem,hayal abla açıkladılar...Oda özür diledi...Hatta özeldende özür dilemiş...Annemde bir daha tanımadığın insanlara böyle şeyler yazma fln demiş...Arkadaşta saydırmış cevap olarak...Yok efendim,köylü,kitap okumayan,imla kurallarına uymayan,kişisel gelişim kitapları okuyacağına Tolstoy,Gazali fln oku,insanların dinine laf etme diye dünyanın lafını saydırmış...
Hatta Mevlanaya gitmek istiyorum diyorsun o din olmuyorda,şükür namazı kılanlara laf ediyorsun diye yazmış...Mevlana bir din değil,kültürdür ve ne olursan ol gel der...
Yani ben anlayamıyorum,burada tek tek insanlar uyarılmayı çokmu seviyorlar?
Burası bir kişisel gelişim sitesi ve burada amacımız huzurlu ve güzel ortamda paylaşımlarımızı yaşamak...Ama insanlar maşallah,başkasına laf atıp,onları sinirlendirmeyi iş ediniyor...Benim bloğumdaki yazıları okumuşsunuzdur...Yazım dilimde çok sade ve rahattır...Ama bu sitede ve günlüğümde o yazım dilini kullanmam...Çünkü burası sadece bana ait bir ortam değildir ve insanlara olan saygımdır,yazım dilim...Bizler bunlara bile çok dikkat ediyoruz...Hani tartışma çıkmasın,kalpler kırılmasın...
Neyse umarım bir daha böyle saçma tartışmalar çıkmaz... |