Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-08-2008, 12:55 AM   #198 (permalink)
sanemce
Moderator

sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Negatif Limanlardan Pozitif Sulara

çok üzgünüm
eski çalıştığım işyerimde, grafik departmanında bir abi vardı..
abi diyordum ama saygımdan dolayı.. aslında benden çok büyük değildi. en fazla kırk yaşındadır.
espirili, neşe dolu, samimi..
kaybetmişik
1,5 ay önce ehliyet almış ve yeni araba almış.. yeni arabasıyla kaza geçirmiş..çok kötü bir şekilde vefat etmiş..
bugün naaşını kaldırmışlar..
bir ölüme çare yok.. gideceğimiz yer orası tamam ama, zamansız oldu be abim..
Allah mekanını cennet etsin..

arkadaşlar nolur eften püften şeylerle kimseyi kırmayalım, kırılmayalım..ölüm karşısında "keşke" demek o kadar aciz kılıyorki insanı.. çok şükür o abiye karşı bir hatam yoktu.. muhabbetimiz sevgi ileydi.. ya aksi olsaydı.. ya kırmış olsaydım.. nasıl dayanırdım özür dileme fırsatım olmayışına..Allah bu durumlar karşısında bizlere dayanma gücü versin