Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-08-2008, 01:10 AM   #86 (permalink)
corlumemet
Teğmen

Tesekkür: 0
12 Mesajinıza toplam 39 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
corlumemet is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: corlumemet'in değişim süreci

Merhaba günlük;

Hoşbulduk hayal abla.Bugün genel olarak sakindim 2 kez hipnoz çalışması denedim kendi kendime biraz zor oluyor ama alışkanlık haline getirirsem meyvelerini alıcamdan eminim.Birde hergün her yönden daha iyiye gidiyorum cümlesini sabah akşam uyumadan önce ve uyandıktan sonra parmakla sayarak 20-30 kez içimden söylüyorum gün içinde de aklıma geldikçe söylemeye çalışıyorum olumsuz düşünceleri defetmede şimdilik birazcık faydası oldu.Tatildeyken 2 doktora çıktım ikiside bana epilepsi teşhisi koymadı sinirsel dediler birisi yokmuş gibi davran dedi diğeri epilepsi ilacını bırak antidepresan ilacına başla dedi bende onun dediği gibi yaptım şimdi eskiye nazaran biraz daha iyiyim fakat tansiyonum düşüyor tuzlu ayranla idare etmeye uğraşıyorum doktorda öyle diyor zaten yaz aylarında aşırı sıvı kaybından oluyormuş.Birde tıp fakültesine çıkmıştım orası 2 hafta ileri bi tarihe gün vermişti geçenlerde gittim orada da eeg yaptırdım sonuçlarını bi ara almaya gidicem o zaman ordaki doktorada göstericem bakalım onlar ne diycek.

Şimdilik iyi geceler günlük..