Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-08-2008, 09:03 AM   #19 (permalink)
Baris
Üsteğmen

Tesekkür: 134
169 Mesajinıza toplam 952 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Baris is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Bleteria'nın Günlüğü

Alıntı:
Sycorox Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba Barış,
Günlüğünü okumayı çok istiyordum,bugün pazar sabahı okuyayım dedim...Kendini çok iyi ifade ediyorsun,öncelikle kutlamak isterim...Bu bile sendeki gelişimi gösterir...
Yalnız sana bir tavsiye,biliyorum etrafına yeni öğrendiğin,bilgilendiğin konular hakkında paylaşımlar yapmak istiyorsun...Ama insanlar buna bazen hazır olmuyorlar...Sen onlara anlattıkça,yok olmaz diyip hevesini kırıyorlar...Onun için fazla herkesle şimdilik paylaşma...Onlarla geçireceğin zamanını daha çok kendine ayır...Zamanla seni gördükçe ve ortaya çıkardıklarını deneyimleyince kendileri sana gelip,neler yaptıklarını soracaklar:)
Çok şanslısınki,genç yaşta bu tekniklerle tanışmışsın...Zamanla problemlerinin hepsini çözeceğine inanıyorum ben...Zaten seste titreme ve aşırı heyecan hali bazen kendiliğinden gidiyor...Sen birde teknikleri biliyorsunki,buda ayrı şans senin için...Ben eskiden insanlar içinde söyleyeceğim cümleleri unuturdum...Buda çok kötü yapıyor insanı,çevresindekilerin yanında...Bu zamanla birşey yapmadan kendiliğinden gitti...

Neyse günlüğünü takipteyim...
Saygılar...
Artık ben de pes ettim zaten. Kimseyle bu konuları konusmuyorum. Arkadaşlar arasında benim bu konularla ilgilenmemin konusu olsa lafı değiştiriyorum. Ben sadece insalara yardımcı olmak istiyordum ama onla önyargılı davranıp inaanamıyorlar. Bu konulardaki bazı başarlıarmı anlatıyorum. Genede tereddütlü davranıyorlar. Ama artık Pes. Senin de dediğin gibi günün birinde nası olsa onlar gelip benden öğrenmek isteyecekler.

Alıntı:
zeitgeist Nickli Üyeden Alıntı
Dün Adil Maviş'in bir kitabına başladım. "Stresinizle Arkadaş Olabilmek" adlı küçük başlığı görünce aklıma stres hakkında yazdıkların geldi ve o küçük yazıyı paylaşmak istedim

Stresinizle Arkadaş Olabilmek

Gerilimlerin altında ezilenler, ruhsal ve bedensel olarak yıprandığı gibi sinirsel olarak da etkilenmekte, hatta bu gerilimler sinir hastalıklarına sebep olabilmektedir. Bunun için kişinin kendisini tanıması, kendisi ile barışık olması, başkaları ile ilişkilerini düzenleyebilmesi; kısacası kendi kendine yardımı öğrenmesi gerekir. (Ayrıca bu konuda yararlanabileceğimiz referans kitaplarının mevcut olduğunu yazmış ve bir örnek vermiş: Barbara Braham, Stres Yönetimi, Çev. Vedat Diker, Hayat Yayınları)

Paylaşım için teşekkürler..
Baris isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla