Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-04-2010, 04:23 PM   #490 (permalink)
sudem8
Binbaşı

sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: iki noktacınız geldiiiii....

benimde bunları yaparken sancılı dönemlerim isyanlarım oldu.olumlamaları yaparken konuşurken bilmeden yaptığım yanlışlar olumsuz giden olaylarla karşılaşınca pişmanlıklar ama aştım bunları çabuk toparladım.yalnız olmadığımızı bilmek konuşurken geleceğimizi belirlediğimizi bilmek.hayal kurarken bunların gerçekleştiğine inanmak hepsi zaman alıyor tam dibe vurmak üzereyken birden yükselişe geçmekte çok güzel.dipten gelen darbeyle çıkış muazzam.her inişin çıkışı mutlaka vardır.bunlarla çalışırken iki noktada katmerleyiverdi çalışmalarımı durup dururken olmadı yaklaşık 3 senedir bu işlerin içindeyim.karışık ve içinden çıkılmaz sorunlarımın hepsini bu sayede aştım.kolay olmadı inancımı kaybettiğim isyan ettiğim günler oldu.ama bırakmadım.çevremdeki insanlarıda uyardım belki tuhaf geldi kızdılar bana sözlerimizi eleştiriyor diye ama o kadar yanlışlar yapıyoruz ki engelleri biz yaratıyoruz.en basit bir örnek oğlum.sınawı var bu sınaw zor olur biraz düşük alabilirim diyor.hemen iptal et bunu tersini düşün çok kolay geçer sınıfın en yüksek notunu alırım.seçimini olumlu yap.ne seçersen onu yaşarsın.hemen düzeltiyoruz ve sonuç en yüksek notu alıyor bunu kaç defa yaşadık.hayal kurarken imgeleme yapmayı biliyorsan iki noktaq yapman kaçınılmaz mutlaka başarırsın.bütün iş imgelemeyi başarabilmek bence...kolay gelsin başarmayaı izin veriyorum dersen başarırsın