Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-04-2010, 10:48 PM   #2 (permalink)
ceylan84lum
Üsteğmen

ceylan84lum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 204
313 Mesajinıza toplam 1,423 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ceylan84lum has a spectacular aura aboutceylan84lum has a spectacular aura aboutceylan84lum has a spectacular aura about
Standart Cevap: Hayatım Mükemmelken .. Birden Herşey Tersine Döndü ! [çok yardıma ihtiyacım v

Alıntı:
mutsuzkiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Geçen ay hayatım ummadığım kadar harika gidiyordu ama tahmin edemeyeceğiniz kadar. bir güne mutlu başlamasamda öyle güzel şeyler oluyorduki mutsuzluk diye birşey kalmıyordu. hemde tam güzel şeyler yaşayacağıma inanmadığım anda oldu bu kadar güzel olaylar. tadını çıkarıyordum çok mutluydum etrafıma mutluluk saçıyordum . oldukça değişmiştim . herkes yanımdaydı ne istesem oluyordu. ancak birden bire öyle bir ters tepme olduki ! bir anda bütün güzellikler herşey siliniverdi . mutlu geçirdiğim günlerin 20 katı berbatı beni buldu. olumlu olmaya olumlu düşünmeye kendimi zorladım ve yaptım inandım ama hiç faydası olmadı herşey daha da kötüleşti.! ve elimden hiçbirşey gelmedi. eski halim gitti ve depresyonlu günlerime geri döndüm. bundan 5 gün önce bugün harika olacak diye gülümseyerek açmıştım gözümü ki o günün öğlen vakti ayağımı kırdım .. Biraz uzun oldu ama umarım okursunuz ve bana yardımcı olursunz. çünkü buna öylesine ihtiyacım varki tahmin edemezsiniz .. benim için hepinizin fikirleri çok önemli inşallah kısa zamanda yanıt alırım. sizleri seviyorum
canım benim çok geçmiş olsun..herzaman olumlu düşünüce herşey yolunda gitmiyo malesef..kötü şeylerde yaşayabiliyoruz..bu değiştirilemez belki ama senin olaylara bakış açın değiştirilebilir..mesela Allah korusun daha kötüsü de olabilirdi de mi..çokşükür iyisin ve burda bizimle konuşabiliyosun..bazen bu olumsuzluklar bize yaşadığımız güzel günlerin kıymetini daha iyi anlamamız için verilebilir..şimdi bu haldesin diye bu hep böyle devam edecek diye bişey yok..gene eski mutlu günlerine geri döneceksin canım en kısa zamanda inş..
Güzel gören güzel düşünür güzel güşünen hayatından lezzet alır..bu sözü unutma herzaman güzel bak hayata..
tekrar geçmiş olsun