Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-04-2010, 01:13 AM   #5 (permalink)
ozlem1970

ozlem1970 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
10 Mesajinıza toplam 86 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ozlem1970 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Hayatım Mükemmelken .. Birden Herşey Tersine Döndü ! [çok yardıma ihtiyacım v

Alıntı:
mutsuzkiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Geçen ay hayatım ummadığım kadar harika gidiyordu ama tahmin edemeyeceğiniz kadar. bir güne mutlu başlamasamda öyle güzel şeyler oluyorduki mutsuzluk diye birşey kalmıyordu. hemde tam güzel şeyler yaşayacağıma inanmadığım anda oldu bu kadar güzel olaylar. tadını çıkarıyordum çok mutluydum etrafıma mutluluk saçıyordum . oldukça değişmiştim . herkes yanımdaydı ne istesem oluyordu. ancak birden bire öyle bir ters tepme olduki ! bir anda bütün güzellikler herşey siliniverdi . mutlu geçirdiğim günlerin 20 katı berbatı beni buldu. olumlu olmaya olumlu düşünmeye kendimi zorladım ve yaptım inandım ama hiç faydası olmadı herşey daha da kötüleşti.! ve elimden hiçbirşey gelmedi. eski halim gitti ve depresyonlu günlerime geri döndüm. bundan 5 gün önce bugün harika olacak diye gülümseyerek açmıştım gözümü ki o günün öğlen vakti ayağımı kırdım .. Biraz uzun oldu ama umarım okursunuz ve bana yardımcı olursunz. çünkü buna öylesine ihtiyacım varki tahmin edemezsiniz .. benim için hepinizin fikirleri çok önemli inşallah kısa zamanda yanıt alırım. sizleri seviyorum
merhaba;

öncelikle çok geçmiş olsun.umarım parçalı kırık değildir.bir an önce iyileşirsin.bir şey sormak istiyorum.geçen ay herşey iyi giderken kendini sorguladın mı?allah allah neden herşey iyi gidiyor ben aslında şansızım böyle olmaması gerekirdi falan gibi şeyler geçirdin mi aklından?kişisel tahminim sanrım bunu yaptın :( bu yüzden baştan başlamak lazım.eğer böyle yaptıysan yazıyı okuduğunun hemen ertesinde özlem hanımın affetmekle ilgili yılbaşı hediyesini bir kaç kez dinlemeni tavsiye ederim ve bunu yaparkende en çok kendini affetmeni.
ve gerçekten inanıncaya kadar kendine çok şanslı olduğunun telkinini ver.
unutmaki dünyada o kadar kötü şeyler varki bazen sadece insanın bacağını kırması;sevgilisinden ayrılması;işinden olması bile bu dertlerin yanında hiç kalır.

önce kendine güven ve ayaklarının üzerinde dimdik hayata bakarak burdayım de .işte tam bu noktada ve birbirimize yardım edelim de
gerisi zaten kendinide affedip şanslı olduğunu kabul edince çorap söküğü gibi gelecektir.

sevgilerimle

iyi ki varsın

iyi ki varsın
ozlem1970 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla