Merhaba günlük...
Bugün baya baya yorucuydu...Ama bir yandanda güzel ve verimli geçti...Bir sürü kitap aldık...Joe Vitale'nin Çekim Yasası Sırrı kitabını aldım...
Bunun yanında biraz önce kardeşim geldi...Çok düşeş bir fiyata süper bir bilgisayar bulmuş...Onu alacağız...Daha tam belli değil ama bizim yaa o artık:)
Bunun yanında bilimik bass gitar alıyor...Geldi canım benim,çok şaşırmış ya bütün istediğim şeyleri alıyorum diye,o kadar mutluki...İlk çekim yasasını okuduğumuz ve uygulamaya başladığımız zamanlarda neler saymıştı bize:)Eeee boşuna bilimik demedik ona biz:)
Ama şimdi oda bize inanıyor...Saf bir şekilde içinden geçirdiki,pikabım olsun,bass gitarım olsun,bilgisayarı değiştirelim fln diye...
Tabi bende ve annemde yardımcı çekim yasası kuvvetleri...
Kuvvetler birliği yaptık...
Bunun yanında ben artık hergün yeni birşeyi aştığımı farkediyorum...Yani aslında bazı şeyler için bir çalışma yapmıyorum,kendiliğinden çözüldüğünü çok sonra farkedip mutlu oluyorum...
Farkettiğim şey şudur ki;eskiden genelde herkesle konuşmazdım...Genelde konuştuğum ve adam yerine koyduğum kişiler rock ve metal dinleyen,bana yakın düşünen insanlardı...İnsanları sürekli eleştirirdim,dalga geçerdim,giydikleriyle yaptıkları hareketlerle...Bunu çalışma hayatında biraz kırdım...Bugünse bakıyorumki,ben artık böyle şeyler yapmıyorum...Bunuda dolmuşta farkettim...Dolmuştaki insanlara bakıp,bunun şöyle bir hayatı vardır,evine şunları götürüyodur,şu adamın böyle bir hayatı vardır böyle yaşıyordur diye düşündüm...Eskiden olsa ııyyyy şunlara bak hepsi iğrenç derdim...Ama bugün hepsine karşı gayet güzel ve normal düşüncelerim vardı...Aferim bana...
Gerçi gene eleştiri çok yapıyorum...İnsanlara kızıyorum...Hemende bloğa bir yazı olarak not düşüyorum:),bazen hatta baya sert yazılarım oluyor...
Ama genede bugün bir gelişimimi farkettim...
Joe Vitale'nin kitabı merakla okuyacağım...The secretta çekemediklerim konusunda yada kafama takılan soruların cevapları var gibi gözüküyor kitapta...
Birde Çınlayan Sediri aldık ama artık kolye verilmiyormuş:(
Onuda kendimize çekmekye başlayayım ve listeme ekleyeyim...