Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-08-2008, 09:37 PM   #87 (permalink)
corlumemet
Teğmen

Tesekkür: 0
12 Mesajinıza toplam 39 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
corlumemet is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: corlumemet'in değişim süreci

Merhaba günlük;

Bugün biraz daha iyiydim ama sabahtan tuzlu ayranımı önlem olarak içtim sonra bi süre internette takıldım seminerde tanıştığım arkadaşımla konuştuk canı sıkılıyormuş birazda olsa onu rahatlattığıma neşelendirdiğime inanıyorum genel olarak sakin ve daha anlayışlıydım araştırma yada okuma adına pek bir şey yapmadım zaten izindeyken bir kaç tane hipnoz hakkında kitap okumuştum şimdilik onları toparlamaya çalışıyorum ama yavaş yavaş sindirerek eskiden olduğu gibi çiğnemeden yutmaya çalışmak yok sonra tıkanıyorum haliyle kitapları okurken özetlerini de çıkarmaya çalışıyorum aynı konuda bir kaç tane kitap okuyunca o konunun ne olduğunu genel olarak anlayabiliyorsun mesela hipnoz gevşe sakinleş amacın neyse ona yönelik telkinleri olumlu olarak kendine söyle kendini hayalinde gör ve çık.Bazı kitaplar illaki hipnoza girmek zorunda olmadığını söylüyor ama imgelemeyi hayalinde görmeyi özellikle vurguluyorlar.Ben uygulamaya ağırlık vermeyi düşünüyorum yavaş ama sağlam adımlarla ilerleyerek şimdilik iyi geceler