Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-08-2008, 04:22 PM   #290 (permalink)
Akulina
Guest

Standart Ynt: Sycorox'un Günlüğü

Zaman zaman çok sıkılıyorum günlük...Yani ne bileyim,canım hiçbirşey yapmak istemiyor...
Biliyormusun ben gene birşey öğrendim...Hep sana öğrendiğim yada değiştiğim konuları yazmaya başladım bakıyorumda...

Aslında yaptığımı sanıyordum ve çevremdeki insanlarada bu konuda telkinlerde bulunuyordum ama baktımki bende onlar gibi davranıyorum halen...

Konu şu;halen çevremdeki insanlara birşeyler söyleme ve anlatma çabasındayım...Yani heyecanla ve hevesle,yaptığım çalışmaları bendeki değişimi anlatıyorum...Sonuç bir ton laf yiyorum,ne deliliğim kalıyor,tekniklerim uyguladığım çabada placebo etkisi oluyor...Dün hayal ablanın bir yazısını okumuştum çekim yasası için...Placebo etkisi bile olsa ben çok mutluyum diyordu...Evet...Tamamiyle katılıyorum...Varsayalımki placebo etkisi!...Ama mutluyum işte...İstediğim şeylere ulaşabiliyorum,huzurluyum...
Bir daha anlatmayacağım böyle şeyleri...Gitsinler küçük dünyalarında kendileri nasıl biliyorlarsa öyle yaşasınlar...
O arkadaşımla aram çok iyiydi...Ama çok kırıldım...Bir saat boyunca bana hayal dünyasında yaşadığımı söyledi durdu...Bende en sonunda "evet ben hayal dünyasında yaşıyorum sana göre...Ama senin yaşayacağın bir hayal dünyan bile yok,gerçek diye tanımladığın hayatta sürünerek yaşamayı marifet sayıyorsun" dedim...Şimdide konuşmuyoruz...Belkide ağır konuştum...Ama oda çok uğraştı bunları demem için...