Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-04-2010, 09:48 PM   #185 (permalink)
ceylan84lum
Üsteğmen

ceylan84lum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 204
313 Mesajinıza toplam 1,423 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ceylan84lum has a spectacular aura aboutceylan84lum has a spectacular aura aboutceylan84lum has a spectacular aura about
Standart Cevap: dua haftası..

Alıntı:
bayşegül Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bende ne zamandır giremedim... bende okuyabildiğim kadar okuyacagım ....günays için okuyoruz rabbim dualarımızı kabul edilenlerden eylesin... amin
amin canım..Allah kabul etsin..
Alıntı:
vitamin61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar ben çok kötüyüm bugünlerde. İçinizden ne geliyorsa benim için okuyabilir misiniz? Teşekkür ederim...
hayırdır vitamin önemli bişey yok ya canım..ben 150 tane okudum senn yerine..inş.. en kısa herşey yoluna girer
Alıntı:
>pckopat< Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bişey sorucam herkes birbirine okuyo ama içten dua etmeyenler olabilir mi o zaman kabul olmayabilir bende katılmak isterim kendime okuduğumu sizede okurum ama ne kadar kabul olur?..
canım vardır belki ama ben burdaki herkesin içtenlikle okuduğuna inanıyorum..velev ki okumamış olsun Rabb im inş.. içtenlikle okuyanların yüzü suyu hürmetine kabul eder diyelim..
canım benim ne kadar kabul olur deme ..senin bizler için ettiğin dua daha makbul,daha evla..çünki sen bizim için günahsız bir ağızsın..bizlerde senin için tabi..bununla ilgili hadialerde var netten bakabilirsin canım..

Allah kabul etsin arkadaşlar hepimizinkini..nefesinize sağlık

günayss cım sen de nerelerdesin gülüm gelip takip etsen organize etsen çok iyi olcak.şu kadar kaldı şu kadar okundu diye..nese umarım iyisindir..