Konu
:
iki noktacınız geldiiiii....
Tekil Mesaj gösterimi
27-04-2010, 10:07 PM
#
508
(
permalink
)
ceylan84lum
Üsteğmen
Tesekkür: 204
313 Mesajinıza toplam 1,423 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Cevap: iki noktacınız geldiiiii....
merhaba sudem abla ve arkadaşlar :))
ben de bu konuların sitede sessiz takipçilerindendim..
yazılanları çok dikkatlice okuyup anlamaya çalıştım..bir iki bişey denedim evde ama çok komik oldum yaparken çok güldüm kendime:))))
bugün yaşadığım bir olayı sizinle paylaşmak istiyorum..
malesef sabah geç uyandım ve apar topar evden çıktım..kartlı otobüsle oluyo ya hani para vermiyosunuz işte onlara binmem gerekiyodu.ben sivil kart kullanıyodum ama senenin başında öğrenci almıştım..sürekli paso kontrolü yapıldığı için öğrenci kartımı kullanamıyodum..nese bu sabah cüzdana bi baktım sivil kart sıfırlanmış,öğrenci var sadece otobüste şöförle de muhattap olmak istemiyorumters ters bakıyo iki saat açıklama yap dur
.aklıma burada okuduklarım geldi şöförü bi nokta kendimi ikinci nokta olarak düşündüm..otobüse rahatlıkla bindiğimi şöförün hiçbişey sormadığını hayal ettim.ama o anki mutluluğğumu işte yerime oturmamı nereye oturduğuma kadar hayal ettim sonra yürümeye başladım.10 dkka sonra otobüs geldi ve ben sorunsuz bindim
benden sonra gelenlerden pasolarını göstermesini isteyen şöför bana bişey demedi..çok şaşırdım ve çok mutlu oldum..sonrasında da metroya binmem gerekti..ve geç kalmak üzereydim.hemen yine otobüsteyken metroyu bir nokta kendimi diğer bi nokta olarak düşündüm ve ben gider gitmez metronun geldiğini hiç beklemediğimi hayal ettim..evet bu da oldu ben tam metoya bindim kapıları kapandı ve hareket etti..dersede geç kalmamış oldum..
bilemiyorum iki nokta mı yaptım kendimce imgeleme miydi anlamadım
. sadece güzel şeyler oldu ..fakat şunu söyleyeyim hayal etmek çok önemli heralde ben çok ayrıntılı hayal ettim..
öle işte bende paylaşmak istedim..
sudem ablam iyi ki varsın ve iyi ki varsınız arkadaşlar
ceylan84lum nickli üyeye özel mesaj gönderin
ceylan84lum - Daha fazla Mesajını bul