arkadaşlar kitap almayın demiyoruz.bulamayan arkadaşlar üzülmesin eline geçene kadar iki noktayı yapmaya çalışın demiştim vakit kaybı açısından.benim oturduğum ilde yoktu getirtene kadar kendim yaptım.çünkü çok güzel açıklamalar alıntılar vardı.herkesin kendi bileceği bir konu.bazı şeyleride kendim deneyerek buldum.zaman yolculuğunu annemin sağlık sorunları için uyguladım.belinin rahatsızlığının ilk başladığı yıllara her beş yıl için geriye gittim.ilk ne zaman belindeki rahatsızlık başladığı ana yaptım.o andan bu ana kadar olan zaman diliminde iyileşme sağladık.şimdi çok rahat.
arketipleriride iki nokta yaparken ben zaten hayal ederken bilmeden uyguluyormuşum.yeğenimin sözleşmesi biran evvel yapılması için yaptığımda trt binasının içinde kazık çakıyor hayal ettim daha akılda kalıcı olsun diye esprili bir şekilde hatta yaparken güldüm.şimdi sözleşmesi yapıldı maaşıda arttı.orda çalıştığını odasını hayal ettim. yine bir örnek daha köprü trafiği malum yol açık olsun gideceğimiz yere sank,i bir
sabun üzerinde kayıyoruz gibi hayal ettim.sonuç:gideceğimiz yere biran evvel vardık.bunlar sizin hayal gücünüzün zenginliğine ve yaratıcılığına bağlı.