Cevap: Gözlerin Gülümsemesi ve Parlaması Etkisi Merhaba arkadaslar bende araniza yeni katildim sayilir.. Forumda bu konuda hakkinda yazilanlari cok dikkatlice okudum ve gercekten cok dogru sozler mevcut. Oncelikle sunu soylemek istiyorum; Insanin mutlulugu hayati boyunca gozlerine ve yuzune kesinlikle yansir... Bunu hepimiz dikkat etmisizdir cevremizde.. Guzellik icten gelir her zaman..Olabildigince mutlu oldugumuzda yerimizde duramayiz ve yuz ifadelerimiz degisir gozlerimiz parlar yada rengi dahada acilir ve gozumuzun dogal guzelligini gormus oluruz...
Benim gozlerim ela ve 3-4 seneye kadar gozlerimin her zaman parladigini ve cok acik renkde ela oldugunu kendimde gordum cevremdekiler de hep gordu.. Bunun sadece icten geldigine inaniyorum ve kesinlikle oyle oldugunuda biliyorum. Mutlu olmayi, mutlu etmeyi ve guler yuzlu olmayi hep basardim.. ama hayatta her zaman iyi gidiyor diye bir sey yok.. 4 sene once filan cok sevdigim bir kiz arkadasimdan ayrilmistim ve ona gercekten cok kafayi taktim ve baya bir mutsuz oldum.. gozlerimdeki isiltinin kayboldugunu gozlerimle gordum.. ve goz rengim gittikce siyah a dondu.. bunu mutsuzlukdan dolayi olduguna inaniyorum... cunku hayatimda mutsuzluga yer yoktu.. hep mutluydum ve guleryuzluydum... bu kotu olayi atlattiktan sonra gozlerimin yavas yavas eski haline dondugunu gordum ama eskisi gibi daha parlak olmadi hic bir zaman... Gozlerin parlakligi kesinlikle icten geliyor bence daha once dedigim gibi.. mutlulugu artirdikca bu oran artiyor... Telkinleri indirdim ve kendine guven telkini dinlemeye basladim yeni yeni.. fazla zamanim yok cogu zamanin unv de geciyor ve disarda.. bir hafta filan devamli dinliycem ve once belirtigim gibi eski halime donecegime yurekten inaniyorum... Sizin de tavsiyelerini bekliyorum... 1 hafta boyunca sadece kendine guven mi dinliyim sizce? bu arada gozlerinizin cok canli bir sekilde parlamasini istiyorsaniz bol bol su icin gunde en az 2,5 litre filan... en gec bir hafta icinde farki kesinlikle goruceksiniz..(her ne kadar konu ile alakasiz olsada :) ) |