Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-04-2010, 08:55 AM   #77 (permalink)
imported_Angel
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Cevap: Seyirci koltuğundan kalkıp sahneye çıkıyorum...

Alıntı:
iloscuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ve yeniden merhaba.Uzun zaman oldu yazmayalı.Çünkü bu süre zarfında pek değişiklik yoktu.Ama bugün işle ilgili gelişme oldu.
Gelişme derken işten ayrılacağımı ilgili kişiye söyledim bugün.Çok olumlu karşıladı.Ama konuşmam gereken bir kişi daha var.Dolayısıyla tam olarak rahatlayamadım.Bir hafta daha buradayım.Sonra maaşımı alıp tamamen ayrılacağım.Sonraki süreç nasıl olacak acaba?
Telkinleri hergün dinlemiyorum.İşten ayrıldıktan sonraki süreçte kişisel gelişimimle alakalı yapacaklarımı daha da netleştirip,ona göre şekillendireceğim.
İyi şeyler düşünmek istiyorum ya da iyi şeyler düşünmeye ihtiyacım var.Dilerim herşey gönlüme göre gerçekleşir..
canım bence ayrıldıktan sonraki süreç için hiç endişelenme....hayatında yapmak isteyip de yapamadığın vakit ayıramadığın şeyler için sana vakit açılmış olacak....kendini geliştirmek istediğin üzerinde çalışmak istediğin konulara daha iyi eğilebilirsin...bunu daha önce işte çalışan ve sonra ayrılıp evde oturan birisi olarak söylüyorum...Allah gönlüne göre versin..iyi haberlerini bekliyoruz

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla