Alıntı:
hayathan Nickli Üyeden Alıntı
Ben İStanbul trafiğinde giderken "Ben Sevgiden geliyorum/Ben Sevgiden geldiğimi biliyorum ve inanıyorum/ Ben Sevgiden geldiğimi kabul ediyorum/ Ben Sevgiden geldiğim için kendimi takdir ediyorum/ Ben Sevgiden geldiğim için Şükrediyorum" diyorum ve bindiğim taşıtın önünü tıkayan araç, insan her ne ise yolu açmak için inanılmaz telaşa kapılıyor..
Ama iki noktayıda bir kaç konuda denedim ve yararını gördüm. sevgili sudem8 kadar hayal gücü kullanmasamda yaptığım konu ile ilgili gözümün önüne olan olacak sahneler geliyor ve gülümsüyorum. İçim huzurla dolunca b ırakıyorum ve ister istemez o anda unutuyorum dileğimi. Dileğim olunca şaşırıyorum... |
sevgili hayathan senin engin bilgilernden çok faydalandım.daha sonra pc bozulunca uzak kaldım sizlerden.benim aslında hiç hayal kurma becerim yoktur.ailem bu konuda hayalimin tam ortasında devreye girip gerçeğe dönmem için ellerinden geleni yaparlar.hayallerim hep kısa oluyor bu yüzden.ama imgelemeyi iyi yapıyorum demekki sonuç hep başarılı oluyor bu konuda mütevazi olamıcam
senin yazını görünce çok sevindim.bilgilerinize ihtiyacımız var.paylaşırsanız sevinirim.