Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-04-2010, 11:00 PM   #5 (permalink)
DeLiTaY21
Üsteğmen

DeLiTaY21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 331
353 Mesajinıza toplam 1,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
DeLiTaY21 is an unknown quantity at this point
Cool Cevap: Telkin Ekleyip liste kabardıkça etkisi ?

Alıntı:
hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Listenizi arttirabilirsiniz.Benim listemde 30 adet telkin vardi.Tabii ki önceliklerinizde önemli.
Suçluluk ve ego ara verseniz bile mutlaka bir kaç ayda bir listenize tekrar ekleyin.
Atakan Ağbey; burada bahsedilen 8 saat dinleme olayı her bir telkini 8 saat dinlemek mi, yoksa bütün telkinlerin toplamının 8 saat vs. olması mı?bu bir türlü çözemedim.telkin listem 3 yada 4 hafta sonunda;
1)suçluluk 2)ego 3)kendine güven 4)zayıflama 5) ertelemeyi bırak 6)ingilizce 7)hızlı okuma 8)yazarlık 9)saç dökülmesi
bütün bunları listeme ekleyip dinlediğim zaman.hepsinden olumlu ve istediğim etkiyi almam mümkün olur mu?siz liste yapın dinleyin yazmışsınız ayrı ayrı dinlemeyin demişsiniz.yani 1 gün ego 1 gün hızlı okuma vs gibi dinlemeyin diyorsunuz.listem böyle olunca yine etki alabilir miyim istediğim gibi?son sorum ise ben geceleri dinliyorum ve klasik müzik çok iyi geliyor bana.sizden alacağım ücretli telkinleri klasik müzikle yapmanız mümkün mü?teşekkürler...
Dinleme Başlangıcı: 05.06.2011
DeLiTaY21 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla