Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-08-2008, 08:02 AM   #415 (permalink)
Mustang
Guest

Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Günaydılar herkese,

Bugün sabah yataktan kalkmadan şükürlerimi yaptım .Benim şükredecek ne çok şeyim var şu anki huzuruma bile şükrediyorum.Pazartesi kuzumla alış verişe çıkmıştık yine kitapçıda kendimizi kaybedip bir sürü kitapla döndük.Kitap listemden iki kitap bula bildim ama hep istediklerimdi.

Dönüşte kız kardeşime uğradık ve yine ayağını burkmuşonun için aldığımız kumaşı verdik.Güzel bir gündü ve annemi çekiştirdik.Oda benim annemden çok çekti ve bir olayı hatırladık.Bizim Akçayda yazlığımız vardı ve annemle kardeşim okul kapanınca gider açılıncaya kadar dönmezlerdi ve kardeşimin ilk okul ve ortaokul yılları böyle geçti.Annem bizi okadar kısıtlamayave kendine okadar bağımlı yaşatmayı istiyorduki birgün kız kardeşim arkadaşı ile le gezmek isteyince ona şöyle dedi al bu i gez senin ne yaptığınla hiç ilgilen meyeyim yada gir mutfağa pasta börek yap ev temizle seni çok seveyim demişti.Bu olay yaşanırken bende yanlarında idim müdahale bile edemedim .Tabiki çocuk korkusundan annemin birdaha onu sevmeyeceğinden ikinciyi tercih etti.Bizlerin arkadaşlarını hep tanımak istedi tanıyıncada insanlara bir sürü kusur buldu ve bizleri yalnız ve kendine bağlı olalım diye yattığı yerden hala uğraşıyor.Şimdide benim yaşadığım hayat hayatmı ben ne olacağım diye duygu sömürüsüne başlamış bana yapamıyor .Bana bir şey söylediği zaman üç hamle sonra ne söyleyeceğini biliyorum ve ona göre cevaplar veriyorum.Bu yüzden işine gelmiyorum.Ben artık anneme kendi hayatını bu kadar hiçe saydığı için sadece kızıyorum ve hayatı boyunca bizler için yanlış çekimler yaptığı içinde kızıyorum .Bizlerin eşlerinin hiç zengin olmasını ve kendinden üstün olmasını istemedi ki kendi yetersizliği ortaya çıkmasın .Bizler ona muhtaç yaşayalım istedi ve kimi zaman biz ona muhtaç olduk.Babam bize yardım ettikçe babamada saldırıyordu ama çaktırmadan.Hayatındaki bütün çekimleri yanlış olan bir annenin çocuğu olmak gerçekten zorluyor.Hep birşeylerin karşılığı olarak birşey verdi şimdide verecek birşeyi kalmadı bu seferde hasta edebiyatı yapıp vicdanlarımızı sömürmeye çalışıyor.Bizler evlet olarak elimizden geleni yapıyoruz bakıcısı var ve şimdiki yaşam koşullarına göre çok da iyi yaşıyorlar.Bu hayat onun hayatıydı ve o iyi olmamayı seçti sonuçlarınada bizlerden fazla o katlanacak .

Kaafinur işte annemden bölümler dilerim sen daha farklı yaşarsın ve mutlu olursun .Canım benim en büyük şansın eşin hadi hayatında oda anlayışsız olsa idi.Bizimki evliliklerimizede müdahale etti ama bizler dirençli çıktık.Ben annemde yaşamadığım duyguları çocuklarıma fazlası ile verdim benim bir kızım ve bir oğluşum var ve iyiki bir kızım var onu çok seviyorum ve onun için herşeyin en iyisini diliyorum.Neleri kaybetiğime değil neleri kazandığıma bakmayı tercih ediyorum.Kaybetiğim şeyleri hayatımdaki tecrübeler olarak görüyorum ve kaznçlarıma da dört elle sarılıyorum .Değiştirmeyeceğiniz insanları değiştirmekten vazgeçin ve onları öyle kabul edin birini değiştirmek istiyorsanız kendinizi değiştirin bu dah zevkli ve daha kolay .Yolumuz açık ve aydınlık olsun.