Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-05-2010, 09:48 AM   #414 (permalink)
imported_Angel
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Cevap: Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm..

merhaba sevgili günlük

Dün kendim için çok önemli bir karar aldım ve uygulamaya başladım...
tabi ki karar vermeden önce de sırf bunun üzerinde düşünmek için kendime vakit ayırdım ve düşündüm...yani öyle 2 dakikada ayaküstü ve rastgele alınmış bir karar değil...

verdiğim karar, göbeğim için ayrıca spor yapıp yapmamamla ilgiliydi...bunun için netten birkaç şey okudum ve geçmişteki benzer tecrübelerimi ve sonuçlarını gözden geçirdim...ve anladım ki geçmiş yıllarda ben en düşük kilomla en zayıf halimleyken bile (55 kiloyken) yine göbeğim kocamandı...en düşük kilomla olduğum zaman ise sadece diyet ve yürüyüş yapmıştım..demekki yeterli değilmiş....internette bu durumda olan çok kişi olduğunu gördüm mesela 48 kilo olup da 3 aylık hamileymişim gibi göbeğim var diyenler gördüm..
bende de durum çok farklı değil...evde duran ancak küçük geldiği için giyemediğim kıyafetlerin neredeyse hepsini giyememe sebebim zaten göbek büyüklüğünden ötürü..diğer yerlerim normale yakın...kilonun büyük çoğunluğu göbekte...ve takdir edersiniz ki bir tişort de giyseniz tişort aşağı inerken göbeğin üstünden geçiyor..pantolon da giyseniz pantolon da göbeği kendi içine alıyor...her kıyafetin kesişim noktası...kıyafetlerim bana olmuyorsa işte bu göbekten dolayı olmuyor..

sonuç olarak göbek büyüklüğünün zayıflıkla da direkt bağlantılı olmadığını ve kendine has bir sorun olduğunu anladım..çünkü ben de aynısını yaşıyorum...bugüne kadar yediklerime dikkat etmeye çalıştım ve hergün koşu bandını kullandım...koşu bandı bacaklarımın ve kaçlamın incelip sıkılaşması konusunda iyi oldu ama gövde ve göbek için pek birşey yapmıyor...göbek yine davul gibi....ben de mekik çekmeye karar verdim...karındaki kaslar zayıf oldukları için o kısım çabuk yağlanıyormuş duyduğuma göre...bundan sonra hem koşu bandı kullanıp hem mekik çekeceğim..bugün mekikte 2. günüm...bakalım neler olacak...

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla