Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-05-2010, 03:03 PM   #516 (permalink)
hayallerimgerçekleşiyor

Tesekkür: 3,278
425 Mesajinıza toplam 2,298 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayallerimgerçekleşiyor is on a distinguished road
Standart Cevap: iki noktacınız geldiiiii....

Alıntı:
sudem8 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
oğlum kız arkadaşına sürekli kendini savunmak durumunda olduğunu, fakat haklı olduğu halde bunu bir türlü ispatlayamadığını söylemiş...şanal beyde çalışma yaparken bilinçaltı çalışmalarında dedeyle babaannenin önemli bir olayı bulmuş....neredeyse boşanacaklarmış..boşanmamaışlar ama kavga gürültü devam ettirmişler..eşim benim zavallımda o kavga içimde büyümüş..sinir hastalığını ordan kapmış.zararını da oğlumla ben çektik..çok iyi bir insandı ama...neyse nur içinde yatsın..şimdi o olay oğlumda yaşanınca şaşırdık kaldık...elli dört senelik olay bugünlerde tekrar gündeme geliyor..hani dedenin yediği haram eriği torunun ağzı burulur diye bir söz duymuştum çok doğru...yıllar önceki haksızlık olayı kaç sene sonra çıktı..
Merhaba, yazılarınızı takip ediyorum, merakla okuyorum, çok şey öğrendim sayenizde iki noktayı yapabiliyorum. Kitabı fenalık getirdi okumadım buradan öğreneyim dedim ve öğrendim. Teşekkürler. Yukarıda bahsettiğiniz durumun çözümü nasıl oldu? Bende hep erkek arkadaşıma kendimi savunur halde buluyorum oysa her durumda ben haklıyım. Aynı oğlunuzun kız arkadaşıyla yaşadığı bir durum. Şimdi ben anlamadım benim ailemde birinin birine yaptığı bir haksızlık mı var? Hadi bunu buldum diyelim sonra ne yapmam gerekli oğlunuza Şanal bey ne dedi? Neyi önerdi?
Ne gibi bir olumlama yapması gerekiyor?
hayallerimgerçekleşiyor isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla