Cevap: Bu benim ısmarladığım hayat değil 16 Mayıs 2010 Pazar Sormak istediğinizi açıkçası çok iyi anlayamadım. Bu yüzden yorumum anladığım kısımla ilgili olacak :) Eğitim aldığınız kişi tahmin ettiğim kişi olsa gerek :) Hangi konuda ne tür bir eğitim aldığınızı bilemiyorum fakat şunu söyleyebilirim ki her teknik her kişiye uymuyor maalesef. Bazı danışmanlar tek yöntem üzerinden farklı kişilerin, farklı sorunlarının çözülebileceğini düşünüyorlar. Şimdiye kadar olan tecrübelerime dayanarak bunu rahatlıkla söyleyebilirim. Eğitim aldığınız kişi mutlaka konusunda uzmandır, her ne kadar danışanlarını kitaplarını almaya sevk etse de, aldığı eğitim başı ücretin dışında. Fakat 2 senedir bir fayda göremediğinizi söylüyorsanız başka yöntemlere yönelmeniz gerektiği kanısındayım. Fikrimi istediğiniz konuyu biraz daha açabilirseniz tekrar yardımcı olmaya çalışırım. Sevgiler.
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |