Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-05-2010, 04:10 AM   #708 (permalink)
sudem8
Binbaşı

sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: bu gün ne için şükrettiniz

istanbula gelebildiğim için şükürler olsun...ihtiyacı olduğu anda, oğlumun yanında olabildiğim için çok şükrediyorum. okulun son senesi, iş başvuruları kafası karışıktı geldiğimde bazı sorunlarını birlikte aştık.sitedeki bilgilerden faydalandık.evinin düzenlenmesi rahat bir ortamda çalışabilsin diye on gündür yanındayım.pek çok işi başardık şükürler olsun...işleri ben yapınca ders çalışmaya zamanı daha çok oldu.bu sabah yürüyüş yaptık.kahvaltı keyfi çok güzeldi deniz kenarında biryerde şimdiden anneler gününüde kutladık. evimize döner dönmez ders çalışmak vardı programdaihtiyaçlarını karşılayabildiğim için destek olabildiğim için şükrediyorum.