N'ber lan awelasyon benmi canım sıkkın :P herzamanqi gibi bide azar işittik hiç yokken :P dayak da yiyodukda kaçdım :d söylemişdim bu hipnoz işini konuscakdım ve ilaçlarım degişcekdi randevum varıd pazartesi :P doktorlar baya konusdum uzun uzun :P pazar tesi günü nerden baslayım hipnozdanmı hipnozuda uzun uzun konusduk fakat aynı konuyu
bana hipnoz ol diyenlerin önce kendilerinin hipnoz olmasını istiyo doktorum :D
hipnoz coluk cocuk oyuncagı degil her diyenin lafıyla olursan oo oo hipnoz gercekden ciddi bi şey eger bu konunu uzmanı bi kişiyle bunu yapmazsan geçmişeve geleceege dayir tamiri mümkün olmayan seylere yol açarsın dedi ve kızdı
yaaa serkan bagırtıcan beni şimdi senin hipnozluk neyin var ? dedi :P aslında ben hastada degilmişim ama sadece bir az olumlu düşünce mutluk ve azda yaşam sevincine ihtiyacım varmıs ne ise hipnozu geçdik yok hipnoz ziptoz doktorum istemiyo gerek yokmus bana :P
2- sorunum madde istegim :S o lanet ....ı bırakdımmm ama vucudum gene istiyo :S bi serkannnnnnnnn daha :P burdada baya azar işittim doktor bana sunu ddi
sen .x k...r vs vs yanı sura cok büyük maharet gibi ....r da kullanmıssın serkan bnu yapmayacakdın bu ....r denen kötü madde vucuttan atılsa bile kafadan atılmıyo kolay kolay yani bunu vucudun degil beynin istiyo her agladıgında meme yok serkan seni tedavi etcez kafaya tkdım seni dedi baya bi kponusduk kısaca bunu dedi işte :P
3- zehra konusu :P söz bile etmedik kutladı hatta kısa sürede unutmayı başardıgım için :P
4-diger atraksiyonlar genel :O dogru söyleyin layn :D aramızdan biri benim doktorummu özellikle hayal abla ve suzy
yada siz evliyasınız :D doktorumda aynen kendimi sevmeye ihtiyacım oldgun söyledi :D kendimi dinlemeye sevmeye ihtiyacım varmış :D ve kısa zamanda degişikliklerin beni sevindirdi dedi :P ramazandan sonra yatıyorum bu arada yatışı verdi :P az daha misafirf olcam orada :P
5- ilaç doktora bi şey dedim malum ramazan yaklasıyo :P geçen ramazanda aynısı oldu
ben kendimi bildim bileli oruç tutarım 30 unuda aileden geliyo :P babam mide kanaması geçirdi o bile tutar ki geçen sene acile kaldırmısdık gece yarısı O:
doktor gecen sene verdigi ilaçları almıyodum ifttar dolassıyla :P simdi bana arife gününe kadar 3 adet ilaç yazdı her zamanki ilaçların dozunu azaltarak arife gününde tekrar bi reçete vercek bu lanet ilaçlardan ne zaman kurtulcam bagımlısı oldum ya birini almazsam kuduruyorum ama 3 ünü birden alırsamda frenkeystayn oluyorum :P
işte bu :P sizin görmediginiz degişikligi doktor gördü :P
hipnoza gerek olmadıgını büyüttügümü söyledi
aslında benim sadece kendimi sevsem bitcegini söyledi
vs
vsvsvsvsvsvvsvs
bu kadar bayy :P