Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-08-2008, 04:39 PM   #8 (permalink)
bigci
Binbaşı

bigci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bigci is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Hayellerinizdeki çılgınlıklar neler ?

Alıntı:
SpY.GaMe Nickli Üyeden Alıntı
Malzemeler:
1.) 1 Adet Bigci Nin Satışa Çıkardığı Ferrari' Lerden Sarı Olanlarından
2.) 1 Adet Paraşüt
3.) 1 Adet Tek Virajlı Uçurum...

Gördüğünüz Üzere Çok Şey İstemiyorum

Paraşütü Sırtına İyice, Sıkı Sıkıya Bağlarsın...
Ferrarinin Kapısını Açarsın. Direksiyona Geçip Enmiyet Kemerini Bağlamazsın...
Virajı Tek Olan Uçuruma Doğru Yola Koyulursun, Uçuruma Yaklaştıkça İbrenin 280 300 Kmh Civarlarında Dolanmasına İzin Verirsin. Bunun İçin Gaz Pedalına, Kopartırcasına Basarsın...

Şimdi Virajı Gördün Mü??
Sakın Direksiyonu Kırma Ve Aracın Yoldan Çıkmasına İzin Ver. Araç Aşağıya Süzülürken Araçtan Çıktın Zaten, Paraşütü Aç Ve Süzülerek İnmeye Başla. wave Bu Kadar Adrenalin Yeterli...

Sağlıcakla Ve Işıkla... super

seni mutlu edecekse ankya geldiginde yanıma ugra dilegini gerçeklesdiriyim ;)) hatırlarsan ben trde fazla bilinmeyen nacizane bi sporcusuyum :P
dragster plotuyum ve senin dedigin sistem benim arabamda var:D ama yanlız bir az fırtma olacak sen 300 diyon benim külüstür 360 ı deviriyo :D 80 leeride deviriyo ama o zaman :d aşınmadan ve sıcaklıkdan headerslar alev topu oluyo :D bi sistemi karbon alasam titanyum alasım disklerle durdurmak zor :D bende arkaya ufak bi raylı sistem kurdurdum pist bitdikden sonra onu acıyoruz parasutle duruyo araba:D bu sene genel klasmanda ilk 2 ye cıkmazsam kayalıklardan aşşa atıcam arabayı :d beraber atalım :D sende hayallerine kavuş :D