06-08-2008, 10:10 PM
|
#16 (permalink)
|
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>
Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: ALFA ERKEĞİNİN GÜCÜ öncelikle keops umuza teşekkürlerimi bir borç bilirim. saol keops... iyi ki varsın...
arkadaşımızın yazmış olduğu bu yazıyı dün certugral arkadaşımızın yanıtı üzerine "son mesajlar" butonuna tıkladım ve gördüm... iyi ki degörmüşüm ve okumuşum. certugral da teşekkür ederim, buna sebep olduğu için... saol certugral...
size değişimlerden bahsetmek isterim...
bu kadar kısa zamanda bu cümlelerin, akılda kalıcılığı ve her durumda dikkate çekilmesi... bu iş kolay değil...
saol keops...
bugün dikkat ettimde, bazı bazı, başım öne doğru eğilir oluyor, yolda yürürken, iş yaparken vs vs...
nasıl olduğunu bilemiyorum ama tam başım öne eğilirken bu yazı gözümün önüne geliyor ve birden başım dikleşiyor, yürüyüş değişiyor... ve abartısız nefes alış verişim bile değişiyor... direk mod değişiyor... yani anlatamıyorum, değişik bişey... ama çoooook güzellll...
çok teşekkürler...
iyi ki varsın...
__________________ Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın. |
| |