Merhaba,
Hayatta hiçbirşey raslantı değildir.
1994 yılından beri kişisel gelişim kitapları okuyarak, ruhsal gelişim derneklerinde ki toplantılar derken kendimi geliştirmeye çalıştım. Sorularımı yanıtlamak için psişik konular üzerine filmleride ilave edersek buralara kadar geldim.
İzmir merkezli Bilişim sektöründe özel bir firmada satış sorumlusu olarak çalışmaktayım. İşimi seviyorum ve çok şanslıyım ki patronum olsun yönetimde bulunan diğer çalışma arkadaşlarım da evrenin enerjisine inanan ruhsal gelişime açık insanlar ve her konuda onlardan destek almaya çalışıyorum. Tabi ki şu an çok şanslı olduğumu sanabilirsiniz ama işimde 1,5 aydır görev yapmaktayım ondan öncesinde gerek iş gerekse özel ilişkimde çok sıkıntılar çektim hala da evrenin bana sunduğu sınavları vermeye çalışıyorum.
Yaklaşık 10 gün önce The Secret kitabı ofisimize geldi okumak için sıraya girmiştim. Ve bu akşam ki hiç messenger adresime gelen e-mailleri okumadan direk siler geçerdim. Ama bu akşam üzeri sanırım üyelerinizden biri The secret filmi- Barış Hoşgörü haftası ile ilgili maili sildikten sonra tekrar gelen kutuma taşıyıp okumaya başladım önce filmi indirdim o arada sitenizi gezmeye başladım ve işte bu dedim.
Başta da yazdığım gibi Hiç bir şey Raslantı değildir.
Çarşamba gecesinden beri hayatımda sıkıntılarla birlikte hatta aşamayacağımı düşündüğüm değişimler var şu an olumsuz sorunlar olarak görünse de biliyorum ki evren vermem gereken sınavı karşıma çıkardı ve ben bunu düşünce gücümle başarmalıyım.
Telkin mp3 leri indirdim dinliyorum. ÇOk güzeller ve ihtiyacım olan herşey bu sitede, eminim şu an vermekte olacağım hayat sınavında sizlerinde çok katkısı olacak.
Burayı keşfettiğim için çok mutluyum. Hoşbuldum