Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-08-2008, 08:39 AM   #416 (permalink)
Mustang
Guest

Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Günaydın herkese,
Bu gün benim oğluşumun doğum günüşimdi karşımda kocaman yatıyor .Ogünü düşündükçe çok mutlu olmuştum onu hatırlıyorum . Onu ilk kez kucağıma verdiklerinde inanamamıştım Allahım bu güzel şeyi bana mı verdin diye?Gamze'den sonra kocaman bir bebek kucağımda duruyordu 4,100gr.

Kuzucuğum biz senle neçok şey paylaştık ve senle ne çok şey öğrendik .Sevinçlerimizi doyasıya yaşadık kocaman kahkahalar attık ikimizde çok şımarıklıklar yaptık .Sanki anne çocuk değilde aynı yaşta olduk oyunlar oynadık.İçindeki kendine olan güven seni hep başarılı yaptı .İnsanların acılarıyla üzülüp sevinçleri ile sevindin .Kimsenin ilgilenmediği insanlara bile yakın oldun ve senin yanında kendilerini herkes güvende hissetti.Seni tanıyan küçük büyük herkes seni çok sevdi.Banada bir anne olarak hep seninle gurur duymak kaldı.Seni çok seviyorum iyiki varsın ve benim çocuğumsun.Sizleri birbirinizi bukadar çok seven iki kardeş olmanız beni herzaman mutlu etti.

Seni uzaktan ve yakından takip ediyorum ve gördüğüm bizim seçiciliğimiz sanada geçmiş .Sende yaptığın seçimlerde seçicisin .Hayatınız hakkındaki bütün kararlarınızda yanınızdayım .Hayat sizin hayatınız ve nasıl istiyorsanız öyle yaşarsınız .Kendi öz saygınızı yitirmeden ne istiyorsanız öyle yaşayın.Önce kendinizi sonara çevrenizi mutlu edin.Hayatınız boyunca kendi işinize bakın .Senin için başkalarının ne düşündüğünden çok senin ne yapmak istediğin önemli oldu ve yaptın .Hatalarında oldu ama sonuç hep iyi oldu bildiğinden şaşma .

Ben senin ileride çok iyi bir babaolacağına inanıyorum içindeki sevgiyi sınırsız vereceğini biliyorum umarı senin gibi gurur duyacağın evletların olur.Ben şu anın tadını çıkarıyorum ve sizler henüz yanımdayken silerle doya doya yaşıyorum .Birazdan kahvaltısını hazırlayıp yatağına götüreceğim .Buda bizi doğum günü çocuğunu şımartma şeklimiz .Sabahtan akşama kadar süren bir kutlama yapıyoruz .Birilerine abartı olarak gelebilir ama henüz yanımdalarken yapıyorum.Bilimik oğlum seni çok seviyorum yeni yaşın sana hayırlar getirsin iyi günlerde iyi insanlarla iyi anlar yaşa hoş ve huzur dolu bir yaşam sür ve bütün dileklerin geçek olsun. yolun açık ve aydınlık olsun.