Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-08-2008, 10:20 AM   #6 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Ynt: hayal ablamızın doğumgünü

Bende üzülüyordum yarın yokum nasıl kutlama yapıcam diye.Ama çok iyi oldu bu.Hatta haftalar öncemi başlasaydık ne

Hayal ablam;her zaman söylüyorum sen benim hayatımda bir dönüm noktası oldun.Siteye ilk girdiğimde ilk senin mesajların yol gösterdi bana.Hiçbir zaman elini çekmedin üstümden,hep bir destek,hep fenerim oldun.Sadece benim mi burada ya da kendi yaşamında da hep çabaladın bizler için.Yorulduğumuzda kaldırım,dermansız kaldığımızda güç,sevgiye susadığımızsa sel oldun yağdın bizim için.

Hep bir anne oldun.Yüreğindeki sıcaklığı öylesine derin yaşattın ki bana adın her geçtiğinde gözlerim dolar oldu.
Hep önemliydik senin için ve öylesine güzel hissettirdin ki bunu en zor anımızda sana koşar olduk gözümüz kapalı.

Sen benim için çok değerlisin.Bunu zaten biliyorsun ama bir kez daha burada yazmak istedim.
Seni çok seviyorum canım meleğim.
Doğum günün kutlu olsun.

Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla