Ynt: Siteye neden üye oldunuz nasıl keşfettiniz? hoşgeldin burcu safalar getirdin
zor diye birşey yoktur, imkansız biraz zaman alır, fiziksel, duygusal, mantal,bildiğimiz her yönden değişiyoruz gelişiyoruz,bu siteye ilk geldiğimizde,du bakem nolcek,diyoruz biraz dudak bükerekten,çünkü öncesinde gerçekten çok şeyi denemiş oluyoruz,ama müziklerimizi sistemli bir şekilde dinledikçe gelişimin hızı çok sevindiriyor inan bana,senin imajinasyon bilginde vardır,birleştir iki çalışmayı bir biriyle hiç çekinme ben çok faydasını gördüm ve ummadığım kadar hızlı gelişmeler kaydettim,sınavlarımız çok, ama ağır olmalarının sebebi sadece bizim düşünce kalıplarımız,kendimizi gülümsemeye alıştırdığımızda,sınavları daha kolay veriyoruz,şu anda hangisinde okuduğumu hatırlamıyorum ama(sanıyorum edgar cayce'nin kitabıydı) yaradan mükemmellikten ve kolaylıktan yanadır diyordu,doğru, hep mükemmellik istemiyormuyuz,peki mükemmellik ve kolaylık bize zaten nasip olmasa istemek aklımıza gelirmi? bir bak bakalım,istediğin ve hiç bir zaman istemediğin şeylerin listesini yap şöyle bir,istediklerin zaten senindir, istemeyi akıl bile etmediğin şeyler ise planında değildir,mesela ben hiç bir zaman holding kurmayı akıl bile etmedim,ama bir işim olmasını her zaman istedim,holdingim hiç olmadı ama M.Ö. bir iş sahibiydim (iflas ettim hemde rekor bir şekilde 1 yılda iki iflas )çok üzüldüm kendimi çok suçladım,benim buraya giriş tarihime bakarsan kısa bir süre öncesine kadar,şimdi iflas ettiğime değilde sadece aptallar iflas eder diye düşündüğüm için üzülmüşüm yıllarca,aptallığı hazmedememişim,şu an ne yaşıyorsun bilmiyorum ama yaşadığın her ne ise daha kolay atlatabileceğini biliyorum,buna inanıyorum ve senin adına bunu ben diliyorum tekrar hoşgeldin diyorum canı yürekten. saygılı sevgiler |