Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-05-2007, 11:04 AM   #57 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart Ynt: Siteye neden üye oldunuz nasıl keşfettiniz?

bibi nedemek bilmiyorum ama romanları severim,onlarda beni sever,bir çiçek alma süresi içinde bile hemen muhabbeti geliştirirz kendileriyle,bana göre en büyük özellikleri mış gibi yapmaları,akşam sofrada zeytin ekmek bile yeseler bunu dışarıya yansıtmaları pirzoladır. bürolara evlere temizlik işçisi gönderiyordum,yanımda çalışanların hepsi romandı,ve hayatımda hiç bir zaman işe o günlerde olduğu gibi hevesle gitmedim, şimdi onların nasıl her daim neşeli ve pozitif olduklarını düşününce,hedeflerini küçük tutuyorlar,küçük şeylerden mutlu olmayı biliyorlar,hedeflerini büyütmek istedikleri zaman bunun sorumluluğunu hep beraber üstleniyorlar,( örneğin ailede iki çocuğun çok zeki olduklarına, okumaları gerektiğine karar vermişler ailede en büyük kız çocuğu dans ederek kardeşlerinin eğitimini finanse etmeyi üstlenmiş,anne kazanılan paranın tüm çocukları için en verimli şekilde idare etmeyi ve dans eden çocuğunun korunmasını vs. üstlenmiş, bu süreç içinde hep yoksuldular ama küçükler yüksek okul okudular dans eden çocuk ev sahibi vs. hep birlikte anneye bakıyorlar. meğer anne parayı sadece lazım olduğu kadarıyla kullanmış gerisini aklının erdiğince biriktirmiş ) saygı duydum. ben scriptleri dinlemeye başladıktan bir müddet sonra bir gün şarkı mırıldanırken yakaladım kendimi sesim kötü, şarkı söylemem ben,aa neşem yerine geliyor dedim,dans etmeyi severim (dim)hemen bir roman havası buldum, dans etmek hem terapi, hem spor tavsiye ederim.burcu' cuğum evin hayırlı uğurlu olsun sevgilerimi göderiyorum hediye olarak,arzu edersen tüm evini doldururum kaynak sınırsız ve son derece cömert. saygılı sevgiler