03-05-2010, 09:14 PM
|
#7 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 204
313 Mesajinıza toplam 1,423 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: o falı keske baktırmasaydım:( Alıntı: umutluluk Nickli Üyeden Alıntı
çok sağolunn arkadaslarr içimi ferahlattınızz ..annem zateen demedğini bırakmadı bana çok üsütme geldii gittim die ... ama korktugumm asıl seyy dier seylerle baglantısı varrmış anlayın adını anmak istemiyorummm ..bana musallat edblrmiii çok korkuyorum yaaa ..dedkleri belki bi düzenekkk dioo annemm öle yerlderde ne işin var dioo çok korkutuu beniii .:((( akıllandımmmmm tövbee yaniii tövbee .. | canım şöyle düşün o bahsettiğin şelerin musallat olması ve herşey ama herşey tek yaratıcının elinde değil mi..e rahat ol..herşeyde böyle düşün hiçbirşeyden korkma..sen dua et..Allah ım sana sığındım de..bi anne çocuğunu korkutur mu hiç aklın alıyomu..ki annenin çocuğuna olan şefkati okyanusta damla gibi..yaratıcının kuluna şefkati de o okyanus.onun için rahat ol..derin bi nefes al..kendine gel.unut o anı..bak sayfada bi teknik vardı yaşadığın olumsuz şeyleri unutturuyo..adını unuttum bilen arkadaşlar söler belki onu dene canım..
__________________ |
| |