Ynt: novosibir'in değişim yazıları Bakkk gördun mü Novosibir ne kadar iyi oldu senin icin.... Birak annecigin gelsinnn , senin kokunu bir icine ceksin , senin iyi oldugunu görsun ... e zaten döner evine , senin tursunu kuracak degil yaaa...... Bende 20 li yaslarda senin gibi dusunuyordum... Zannediyordum ki annem yanima gelince beni didik didik edicek , programlarimi alt üst edicek.. Yok onu sor buna cevap dicem... Ama zamanla gördüm ki oyle degil... Tam tersi kendin icin yanindalar... Hicbir zaman aileni kendinden uzaklastirma... Kesinlikle faydasini göreceksin... ( Tabiii bu sozlerim saglikli anne ve babalar icin ) Bazen de aileler bilgi eksikliginden , arastirmamaktan cocuklarina birseyler yapalim derken daha kötüye surukluyorlar... Umarim herkes aydinligi ve bilgiyi bulur... Bulmak istemeyenler de en azindan dinlesinler ama bile fayda olur derim ben...
Hadi ben günlügünü daha fazla dagitmiyim... Sana bol gelismeli günler diliyorum... Annecigine de selamlar...
__________________ Bende bir yumurta var. Sende bir yumurta var. Eğer, sen bana bir yumurta verirsen, ben sana bir yumurta verirsem, yine sende bir yumurta Bende bir yumurta olur. Şayet, sende bir bilgi var. Bende bir bilgi var. Ben sana bir bilgi verirsem, sen bana bir bilgi verirsen, sende iki bilgi, Bende iki bilgi olur. KONFİCYUS |