Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-08-2008, 10:20 PM   #94 (permalink)
corlumemet
Teğmen

Tesekkür: 0
12 Mesajinıza toplam 39 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
corlumemet is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: corlumemet'in değişim süreci

Merhaba günlük;

Bazen düşünüyorum hipnoz seminerine gittikten sonra sanki resetlenmiş sıfırlanmış gibiyim daha öncesinde arada dalgalanmalar olurdu neşem gelip giderdi belirsiz bir sürede şimdi ise 29 haziran hipnoz seminerinden bu yana pek neşem yok gibi daha bi sakinleştim duruldum diyebilirim acaba gerçekten sıfırlanıp telkinlerin etkisi kayboldu mu bende yoksa herkeste olan bir süreç mi bu sebepten bazen telkinleri sil baştan yeniden dinlemeyi bile düşündüğüm oluyor 4 aydır dinliyorum telkinleri bu sürede 2 yada 3 gün aksatmışımdır günde 8 saat uyurken mutlaka dinliyorum acaba benim gibi olan arkadaşlarda varmı bazen kendi kendime hipnoz çalışmaları yapıyorum bu konuda acemi olduğum için doğru telkini söyleyemiyor olabilirim belkide bundan etkileniyorum ne biliyim ama düşüncelerim daha bi berraklaşmaya başladı sanki bu çok yavaş işleyen bir süreç olduğu için bunuda zamana bırakmak belkide en iyi sonucu bulmanın tek yolu

Şimdilik iyi geceler..