Konu: Yeni üye
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-08-2008, 11:46 PM   #16 (permalink)
üç_gömlek
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2007
Mesajlar: 432
Tesekkür: 0
141 Mesajinıza toplam 392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
üç_gömlek is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Yeni üye

Alıntı:
ISRISMASKO Nickli Üyeden Alıntı
Benim sorunum kendimle.. Kendimle barışmak için ne yaptımsa olmadı. Çok yoruldum.. Çok yaralandım.. Kendimden başka herkese faydam oldu çok şükür !

Bir çare umuduyla buradayım..  ağla Telkinli müzikleri dinleme konusunda henüz çırak sayılırım ama, istekliyim.. Kendi değerimi bilmek için verdiğim uğraşta tasiyelerinizi sevinçle karşılayacağım. Sevgiler
önceden bende de değersizlik kendimi sevmemek gibi şeyler hep vardı.aslında daha yeni yeni bikaç aydır düzelmeye iyileşmeye başladım.mesela şundan çok çektim.kimsenin beni sevmediğine inanıyorum.ve bunu aşabilmek için kendimi sevdirmeye çalışıyorum.daha doğrusu böyle yaparsam severler beni gibi şeyler.geçmiş mesajlarımda onlarca böyle saçma mesajlarım da var ortada.bu alışkanlığı yani şöyle yaparsam benim için iyi düşünürler severler böyle yaparsam başkasının kalbini kırarmıyım diye kendime çok eziyet ettim.ama artık böyle yaptıkça aslında korktuğum şeyi yaşattığımı farkettim.biz kimsenin bizi sevmediğine inandıktan sonra böyle söylersem böyle yaparsam sevilirim diye davrandıkça aslında sevilmediğimiz inancımızıenerjiyle dolduruyor ve gerçekleşmesine neden oluyoruz.sevilmediğini düşünerek kendini sevdirmeye çalışmak için yapılan her davranış bizi daha da çıkmaza sürüklüyor.onun için bundan sonra her hareketimizi her davranışımızı aslında sevilen biriymişiz gibi programlarsak etkisi anında görülecek.

aslında kimseye kendimizi sevdirmeye gerek yok.biz kendimizi sevdikçe zaten çevredekiler bizi daha da çok sevecek.yıllarcakendimi hep zihnimde eleştirir yargılar suçlardım.kendimi yalancı insanlara bile daha hoş göstermeye çalışacak kadar daha doğrusu yalancı da olsa herkese aşırı değer veren biriydim.ama artık bu programı değiştirdim.ve etkilerini hemen görmeye başladım.demek istediğim değersizlik duygusuna sahip olan biri gün içinde mesela bişey yapacakken hemen aklına bu inanç gelince adımını geri atıp bu olumsuz inanca enerji yüklerse bu inancı yaşatmış olur.

kendinizi kendinize sevdirin tek yol bu.kendinizi başkalarınasevdirecek (!) davranışları yaptınız.şimdi kendinize yapmanın vakti.kalkar kalkmaz kendinize iyi sabahlar deyin.kendinize merhaba deyin.Allahım her günüm bugünkü gibi güzel olsun mükemmel olsun diye dua edin.ve öyle olduğu için de şükredin.
ve her davranışınızla olumlu inançlara enerji yükleyin.zaten sevilen birisiniz kendinizi sevdirecek şeyler yapmaya ihtiyaç yok.sizzaten iyi birisiniz.ne yaparsanız yapın farkında olmasanız bile yaptıklarınız başkalarına faydalı şeylerdir.bu nedenle daha iyi biri olmaya çalışmaya gerek yok.
kendinize iyi davranın.işte tek yol bu.
üç_gömlek isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla