Ynt: Telkinlerden Önce Değişim İçin Neler Yaptınız telkinlerden önce çok şey yaptım,okuduğum olumlu düşünce teknikleri öğreten kitapların önerdiği herşeyi yaptım,reiki,kundalini,aklınıza gelen hatta şu anda türkiyede bilinmeyen enerji çalışmalarını hepsini bilirim ve kendime uygularım,ancak tüm enerji çalışmalarında eğer bilinçaltına mesaj veriliyorsa bu zihinsel olarak yapılır entellektüel bilince duyurulmadan,benim çuvalladığım nokta burası oldu,insan kendine duyurmadan nasıl telkin verebilirki,belki verenler vardır,ama ben beceremedim,hipnozla ilgilenmeye başladım,bulabildiğim her kitabı okudum,bu arada hazır hipno meditasyon kasetleride aldım ve dinledim,bu benim sese karşı nekadar duyarlı olduğumu ince sesten hoşlanmadığımı farkettirmekten başka bir işe yaramadı,madem öyle bende kaset doldurup kendi sesimi dinlerim dedim ve eve bir wolkman aldım,kendi hipnozumu yazdım,baya iyiydi süreç içinde bedeni gevşetmeyi başarıyordum ama sıra önemli telkinlere gelince dim dik oluyordum,dur bakayım napıyorlar diyerek profesyonel bir doktorun hipnoz seanslarına katıldım(2 kere gittim tamamen duygusal nedenlerden dolayı daha fazla devam edemedim) birde ben doktorun beni kataleptik bir duruma getirip telkinleri bu şekilde vereceğini düşünürken onun yaptığınında benimkinden farklı olmadığını gördüm (yani belki haksızlık ama böyle sandım,hani bir bayan var tv de insanları hipnoza sokup sonra altlarındaki sandalyeyi alıp havada bırakıyorya ondan etkilendim herhalde, hipnoz deyince hemen zihnimde bu resim beliriyor) ve kendimi bir çıkmazda hissetmeye başladım,ince sesten hoşlanmıyorum,okey,kulaklarım kendi bum bum sesime alışkın rahatça gevşiyorum fakat sıra telkinlere geldiği zaman gevşemek ne kelime, zobuduk gibi dikiliyorum bunada okey,eee kadın bir çaresi mutlaka var ve sen bunu ya bulacaksın yada bulacaksın dedim kendime,bir gün bir başka sitede the secret filmini seyretmemiz için link vermişler,hayatım değişti yazıyor,nasıl değişiyormuş bakiiim dedim,buraya geldim scriptleri hemen ogün indirdim ve dinlemeye başladım,bu arada daha önce öğrendiğim her türlü bilgiyle dinlediğim telkinleri desteklemeye çalıştım,örneğin suçluluk duygularımı mor bir ateşte yaktım,bunu zihinsel olarak yaparken,her gün küçük bir kağıda" suçluluklar" yazıp bunuda çakmakla yaktım,çünkü hangi kitap olduğunu hatırlamıyorum ama birisinde bilinçaltının sembolik hareketlerden hoşlandığını yazıyordu,birde scriptlerin içeriğini asla okumadım benim çok bilmiş bilincim bunada bir bahane bulmasın diye,öööyle bir bilmiştirki aklınız durur.güvenmek zorundasın dedim hergün heran kendime.zaten kısa bir süre sonra uykudan berrak bir zihinle uyanmaya başladığımda güvenmekle ne kadar doğru yaptığımı gördüm.doğru yaptığımı gördükçe süreç hızlandı.tabii bu arada korkularımın üstüne gitmeyide ihmal etmedim,sicriptlerin ne kadar faydalı olup olmadığını deneyimlemeden bilemezdim,iyide yapmışım,sonra bir müddet peki ama neden ben soruları beynimi yedi,şimdi şimşek çakar gibi bir görüntü geliyor ilgili olayla unuttuğum herşeyi tekrar hatırlıyorum,tü allah bumuymuş dediğim çok oluyor,hatta güldüğüm,gülemediklerim de var tabii,ama hayatım boyunca yaptığım her şeyde elimden gelenin en iyisini yapmaya gayret etmişim,buda beni teselli ediyor,ben 20 yıllık planlar yapardım,plansız proğramsız yaşıyorum dediğimde 5 yıllık kalkınma planı çantada keklik misali dururdu,artık an'da yaşamanın keyfini öğrendim tabiki gelecek için hayaller kuruyorum ama bunları olmazsa olmaz durumuna getirmiyorum ve bu halimin daha iyiye gitmesini diliyorum hepimize saygılı sevgiler. |