Alıntı:
mücevher Nickli Üyeden Alıntı
merhaba dostlar... aceleden nereye yazacağımı bilemedim. ama acil desteklerinize ihtiyacım var..... 14 aylık bebişim hafta başında kabakulak olmıuştu. daha sonra aşırı derecede yediklerinin ve içtiklerinin hepsini çıkarmaya başladı. hafta içi birkez acile götürdük. cumartesi gecesi de sabaha kadar acildeydik. menenjitten şüphelendiler.yavrum neler çekti. üç ayrı yerden damarına girdiler. serum bağladılar sabaha kadar.... anne ane diye bir bağırışı vardı ki sor mayın....
neyse ki şüphelendikleri şey çokmadı şükürler olsun. şimdi daha iyi. kulağında enfeksiyon var mış. büyük kızım sa bu sabahtan itibaren hasta o da yediğini içtiğini çıkartıyor..... perişanım.... ben de pek iyi durumda değilim koşuşturmaktan.
lütfen şifalarınızı, dualarınızı gönderin. bu konuda iki nokta yapabilenlerin de desteklerini istiyorum. belki elbirliği bu kara bulutlar dağılır kimbilir. ilgileriniz ve desteğiniz için şimdiden teşekkürler...... |
canım...panik yapma gülüm onlar çocuk hastalanarak büyüyorlar ne yazıkki...benim kzımında geniz eti probleminden dolayı iki güne bir acillere taşınarak büyüttüm...
sabahlara kadar eşimle birlikte uymaz nöbet tutardık...anne yüreği...dayanamıyor insan..
uyku tutmuyor onlar hastayken...geçmiş olsun canım...düzelicekler merak etme sen...
onlar çiçek gibi en ufak şey de gül gibi soluyorlar..ama bazen bir yetişkinden daha dirençlide olabiliyorlar...bak maaşallah kötü bir şeyde çıkmamış...çok şükür...
sende topla kendini...hiç bir şey olmuyacak...rahatla biraz...bütün dualarımla ve enerjimle acil şifalar diliyorum evlatlarına....tekrar geçmiş olsun....