Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-08-2008, 01:13 PM   #3695 (permalink)
duru79
Yüzbaşı

duru79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,619
358 Mesajinıza toplam 2,162 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
duru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of light
Standart Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

Mücevher çok geçmiş olsun.Acil şifalar dilerim...İnşallah en kısa zamanda bebeişimizin çok iyi olduğu haberlerini duyucağımızı biliyorum..Zaten çok küçük melekler onu koruyordur..
Alıntı:
mücevher Nickli Üyeden Alıntı
merhaba dostlar... aceleden nereye yazacağımı bilemedim. ama acil desteklerinize ihtiyacım var..... 14 aylık bebişim hafta başında kabakulak olmıuştu. daha sonra aşırı derecede yediklerinin ve içtiklerinin hepsini çıkarmaya başladı. hafta içi birkez acile götürdük. cumartesi gecesi de sabaha kadar acildeydik. menenjitten şüphelendiler.yavrum neler çekti. üç ayrı yerden damarına girdiler. serum bağladılar sabaha kadar.... anne ane diye bir bağırışı vardı ki sor mayın....
neyse ki şüphelendikleri şey çokmadı şükürler olsun. şimdi daha iyi. kulağında enfeksiyon var mış. büyük kızım sa bu sabahtan itibaren hasta o da yediğini içtiğini çıkartıyor..... perişanım.... ben de pek iyi durumda değilim koşuşturmaktan.
lütfen şifalarınızı, dualarınızı gönderin. bu konuda iki nokta yapabilenlerin de desteklerini istiyorum. belki elbirliği bu kara bulutlar dağılır kimbilir. ilgileriniz ve desteğiniz için şimdiden teşekkürler......
duru79 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla