Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-08-2008, 02:32 AM   #4 (permalink)
pisimbat
Paşa Site Kedisi

pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute
Standart Ynt: karadenizde bir kedi

Alıntı:
suzzy Nickli Üyeden Alıntı
pisicim hakkındır canım...güle güle git güle güle gel...

oy bide karadeniz sahilleri demezmi çatladım yahu...en çok gidip görmek istediğim yer...

ama sen bizim içinde gezer tozar...yer içersin demi... sonra ama anlat bize tamammı....

iyi yolculuklar pisim iyi tatiller...miyawım mırnawım....maaaauuuuv...

vallahi suzzy tam dediğin gibi gezmece ve yemece birde oralarda oksijen epey çokya kanserede oksijen iyi geliyor güzel resimler çekicem koyarım buraya

Alıntı:
hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
pisimbat Nickli Üyeden Alıntı
çarşamba gününden itibaren uzunca bir süre karadeniz kıyılarında tatilde olacağından hırçınlık,asilik,huysuzluk ,şımarıklık,tırmalama işlerimi askıya alıyorum ben yokken beni özleyin
şaman arkamdan iş çevirmesin karadenizden sonra istanbula geçerim tırmalar dönerim 44 şaşkınişte ben acayip bir huysuz asi hırçın hür yim
ciğim allah içine sindirsin...şimdi nin yanında olmak vardı anasını satayım..güle güle git, güle güle gel arkadaşım..
vallaa hayalcim siz ankara istanbul geziyorsunuz ben altında kalırmıyım hiç 44

Alıntı:
Sycorox Nickli Üyeden Alıntı
Bizim yerimizede geziver sevgili pisimbat...İyi tatiller...Özleriz valla
gezicem devri alem yapıcam wave 44 sıkı dur karadeniz geliyor

PS:şaman sen çatla kıskançlığından 44 şaşkın