bende gecenin bu saati biraz mahsun biraz yalnız geçtim foruma, baktım doğum günümle ilgili bir başlık görmedim, beni unuttular heralde dedim, sonra azcık gezinince başlığı buldum, çooook sevindim, hepiğnize sonsuz teşşekürlerimi sunuyorum, iyiki varsınız iyiki buradayım, radyo yayınımızda bu sıralar olmadığı için yayınada giremiyorum, hergün deniyorum ama bağlanamıyorum atakan sanırım, sorunu halledemedin, arada kendimce seslenmek ve düşüncelerimi hayallerimi burda seslendirmek beni çoook iyi hissettiriyordu, dernek çalışmalarına son sürat dalmıştım, ekonomik sıkıntılar başladı, hazıra dağ dayanmıyor, kısa bir süreliğine ara verdim, ve üstelik dernek kurucusu bayanı sivas civarında kene ısırmış, kaç gündür onun paniği vardı, herşey dondu kaldı, bende eski işyerime döndüm, tuluyhan uğurlu konserine beklediğim sayıda insan götüremedim, halkımızın kültür seviyesi beni endişelendirdi,daha çok çalışmamız lazım, heyecanım kaybolmadı, aksine arttı, mutlaka başarmalıyız, doğum günüm için tüm dilekleriniz beni daha çok umutlandırdı, saolun varolun, sizi ve forumumu çok seviyorum,