Ynt: Derya'nın günlüğü bugun 27 mayıs
telkinleri dinlemeye başlayalı bir ay oldu. listeme artık yeni bir iki birşey eklesem diye düşünüyorum.
bu sıralar final sınavları ve ödevleriyle çok meşgulum. ama telkinleri dinlemeye devam. bi ara siteye giriş yapğamadığım için çok üzülmüştüm neyseki sorun giderilmiş. sitemiz yenilenmiş emeği geçen herkesin ellerine sağlık.
değişime gelince;
geçen gün festival vardı ve festivalde karaoke yarışması yapılcaktı. daha önce de yapılmıştı bu ben katılmayı istemiştim ama kendimde o güveni bulamamıştım. bu sefer hiç tereddüt etmdedn katıldım. hani öyle ahım şahım bi sesim yok ama kulakları da tırmalamıyor. benim için tanımadığım bi sürü insan karlına çıkıp şarkı söylemek büyük bi medeni cesaret örneğiydi. sahneye nasıl çıktıysam sunucu da enerjimden etkilendi. herkes de bi güzel çoştu ben şarkı söylerken. diğer söylerenleri de seyrettim ama benim kadar rahat gözüken yoktu sahnede. benimse heyecandan kalbim bir kere bile çarpmadı.
şimdilik bu kadar.
çok sıkıldım artık şu sınavlar ödevler bitsin istiyorum. o zaman forumu istediğim kadar takip edebilceğim.
herkese kolay gelsin.
sevgiler mutluluklar esenlikler.
__________________ ----CARPE DIEM---- |