15-08-2008, 12:27 AM
|
#37 (permalink)
|
Moderator
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: İşte bi Mutlu Son Dahaaaaa....!!! evet ablam.. arkadaşlar sağolsunlar enerjileriyle dualarıyla destek oldular ve mutlu sonuçlanmasıyla onlarda mutlu oldular..çabaların boşa gitmesi yönünde düşünceye kapılmalarından çekindim. hayır arkadaşlar hiçbir çaba boşa gitmez. arada olabilecek aksiliklerden bitanesini yaşadım ben..yılmayacağım.. daha iyisini, gerçekten beni hak eden yerleri hedef belirledim ve olacak inşallah Alıntı: hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
telefonda konuşurken şunu hissettim...( yanlış anladıysam affet) bu kutlamalardan sonra buraya girip işten çıktığını, bu işin şartlarının sana hitap ettiğini söylemeye çekindin..bir kere sen ve şifa vardiğimiz tüm arkadaşlarımız..şunu bilsinlerki...
eğer bir iş, sizn gelişmenize hizmet etmiyorsa..orada durmanın bir anlamı..yok..orada kaldığınız sürece ne siz verimli olabilirsiniz..nede işyeri sizin gelişmenize hizmet eder..bizler siz mutlu olabileceğiniz işlere sahip oluncaya kadar yanınızdayız...bunu bilin ve lütfen kendinizi üzmeyin...
allamıza şükürler olsun ki...istediğimiz işi, kısaca istediğimiz her şeyi kendimize çekecek yeteneklere sahibiz..tercih edilen değil, tercih edilen olabilecek donanımımız var...tüm işi olan ve iş arayan arkadaşlarımıza saygılı sevgiler | daha önce benimde başıma gelmişti Çiçek.. o yüzden uzatmanın bir anlamı yok.. iyi düşünüyoruz iyi olmasını istediğimiz için. daha önce çalıştığım firma ödeme yapmamıştı çok mağdur durumlarda kalmıştım..alacağımı da bırakıp çıkmıştım 2 ay çalıştıktan sonra.. beddua etmem öyle bir huyum yoktur ama ben çıktıktan iki ay sonra dolandırıcılıktan kapatıldılar mahkemelik oldular.. ne yapmak lazım bilmiyorum ki böyle şeyler yaşamamak için.. aslında biliyorum tamam biz çekiyoruz kendimize.. iyi düşünelimki iyi şeyler yaşayalım.. Hayal ablacım noolur kızma da bu vatandaşların çekim yasasından haberleri yok herhalde ki gelip gelip bizi buluyolar |
| |