Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-08-2008, 03:07 PM   #3776 (permalink)
bigci
Binbaşı

bigci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bigci is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

Alıntı:
cedrus48 Nickli Üyeden Alıntı
Bigci kardeş sağol çok iyi geldi ama ben biberli kahveyi içtim.Ama baya sert bişeymiş.Bu kahve meksika kahvesimi heryerimden dumanlar çıkıyor.Adının horoz dirilten olduğuna eminmisin bu kahve bırak horozu koskoca fili bile diriltir.Ama kendine gelmesi için koskoca bir nehri içmesi lazım.Heralde bu kahveden sonra o 3 günde 6 saatlik uykuyuda arayacağım.Bu kahvenin ne kadar etkisi var.Hani Türk kahvesinin 40 yıl hatrı var ya.
genelde t****a içmeyi erkeklik sananlar ve içemeyenler bide hayatlarında hiç bogma r*** içmeyen insanlar içer onu ben hayatımda hiç içmedim ama içen insanların yorumunu aldım fil degil zürafayı bile diriltiyomuş
sen en iyisi benle takıl hoca biz arada bi dicle kızıl ırmak felan yapıyoz su izmitten geliyim bi uzayacaz kırıkkaleye yayın avlamaya geceden ag atıcaz gece 2 gibi delice nin suyunu içdinmi sen hiç kırıkkalede şahsen tavsiye etmem kafana kaya carpmış gibi oluyo