Ynt: Natalie Reid Kuantum Yaşam Mucizesi için 5 Adım KAFANIZDAKİ SES
İpuçlarını ararken kafanızda dönüp dolaşan ve asla istediğinizi alamayacağınızı söyleyen negatif seslere de kulak verin.Bu ses size sürekli hatalı olduğunuzu,başarısız olacağınızı,yanlış yaptığınızı,aptal durumuna düştüğünüzü söyleyen ve daha pek çok negatif yorum yapan biri gibidir.Ben bu sese “kara ses” diyorum.Bu ses çoğu zaman doğru değildir ve sizin hayatınızı olumsuz yönde etkiler.Elbette siz ona izin verdiğiniz sürece..Bu noktada o sesin konuşmasına izin verin,konuşsun ki daha sonra yolunuza çıkmasın.Kara sesin her durum için söyleyeceği bir şey vardır.Şu anda gerçekleştirmek için adım attığınız değişim için de konuşacaktır.George’un kara sesi ona asla kendisini sevebilecek birini bulamayacağını söyleyip duruyordu.Bırakın konuşsun.Onu dinleyin ve söylediklerini kağıda dökün.Onu dinleme seçimi de tamamen size ait.Ama konuşmasına şimdi izin vermezseniz,sizi hazırlıksız bir anınızda yakalayacak ve sinsice kurmaya çalıştığınızı sabote etmek isteyecektir.Kara sesin negatif yorumlarını şimdi duymak bu yorumları etkisiz hale getirecektir.
Son olarak yansıtma ve yerine koyma diye tanımladığımız nedenlerden yardım alın.Herkes için bu nedenler bir savunma mekanizması olarak işlev görebilir.Gerçekleştirmek için yola çıktığınız planınızı başarmanızı engelleyen nedenler olabilir.Çoğu zaman gerçekten hissettiklerimizi kendimize bile ifade edemez,yansıtırız..Bu anlamda aşağıda sıralanan yansıtma durumlarını değerlendirin.Yolunuz açmanız ve gerçek nedenleri bulmanız için yardımcı olacaktır.
Burada kendinize dürüst olmanız çok önemlidir.Keşfettiklerinizi kimseyle paylaşmak zorunda olmadığınızı unutmayın.
__________________ Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.
Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui -- |