Ynt: ORMANCININ GÜNLÜĞÜ Sevgili günlüğüm bugün 4. günüm telkinle ve şu aile sıcaklığında olan forum ve dostlarıya tanışalı.Bak görüyormusun farklılığı kullandığım cümllerden anlarsın belki günlüğüm.Artık bende devrik düşünüp devrik cümle kurmaya başladım.Sevgili günlüğüm hayal ablamın ve buradaki dostalarımın manevi desteği ile daha önce kararsız olduğum hatta korktuğum ürktüğüm acaba yapabilirmiyim başarısız olurmuyum diye korktuğum ve çok zamandır kafamı meşgul eden bir konuya noktayı koydum.Sevgili günlüğüm hatırlarsın panik atak ve manik ataklardan dolayı görevde yükselip idareci olmaktan korkuyordum.Amam bu telkinler ve forumdaki dostların manevi desteği ile bu korkularımı yendim kendime güven geldi.Pazartesi gün ilk işim müdür beyle görüşüp şube müdürlüğüne talip olduğumu beni bu göreve uygun görürlerse bu görevin hakkını vermeyi düşündüğümü söyleyeceğim.Tabiki pazartesiye kadar cesaretim azalmazsa ve fikrimden caymazsam.
__________________ ORMANLARIMIZ GEÇMİŞTEN BİZE MİRAS DEĞİL GELECEĞİMİZDEN BİZE BİR EMANETTİR |