Konu: Ha Gayret!
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-08-2008, 11:38 AM   #163 (permalink)
mücevher
Üsteğmen

Tesekkür: 0
122 Mesajinıza toplam 635 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mücevher is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Ha Gayret!

uzunca bir ayrılıktan sonra sana merhaba diyorum günlük.
merhaba yeni başlayan gün, merhaba yeni umutlar, merhaba sağlık (kısmen),
merhaba dostlar......
her hastalığın insana vermek istediği mesajlar olurmuş ve insan yatağa düştüyse bir illetten veya oturup kalmak zorunda kaldıysa bi yerde düşünsün diye düşünsün hayatını, kararlarını..... öyle duymuştum, ya da okumuştum bi yerlerde....
ben de sizden ayrı kaldığım bu süre içinde çok minik bi tatil ve arkasından kocaman hastalık dolu bi süreç yaşadım. ama çok şükür atlatılacak şeylerdi. sarstı, üzdü, yordu belki, belki hala izleri var. ama geçip gidiyor işte güzel olan yanı da bu...
hayatım değişti sitesiyle tanışmamdan bu yana hayatımın değiştiğini ifade ettim pek çok kereler. farkındalıklarım arttı. kendime bir olumlama defteri yaptım ve bunu hergün aklıma geldikçe ama en az bir kez okuyorum. çok faydasını görüyorum.
atlara gözlük takarlar ya hani. o sadece belli bir açıya kadar görür. farkındalığı olmayan insan da öyleymiş gibi geliyor bana. dar bir açıdan görebiliyor bazı şeyleri, belki de hiç göremiyor. ama farkındalık şimdiye kadar görülmeyen şeyleri de görmeyi sağlıyor, çok farklı şeyleri seçip ayıklamayı. bu hastalık sürecinde kendime yeni bir hedef edindim. belki de hayatımın amacını fark ettim. bu yolda ilerlemek benim kendimi tamamlamamı sağlayacak bunu hissediyorum. ama bunun için önce yapmam gereken daha pek çok şey var. hepsi olur, hepsi olur. biz istersek canı gönülden, herkesin iyiliğine olduktan sonra olmayacak ne var ki değil mi dostlar....
herkese, hepinize saygı ve sevgilerimi gönderiyor ve kocaman bir merhaba diyorum.....
Benim inandığım ölümsüz masallarım var
mücevher isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla